Gigi Becali face revoluţie la FCSB! Patronul schimbă tactica lui Elias Charalambous. Decizia pe a făcut-o publică

Gigi Becali face revoluţie la FCSB! Patronul schimbă tactica lui Elias Charalambous. Decizia pe a făcut-o publică. Vrea să joace cu 3 fundaşi centrali, după venirea lui Mihai Popescu de la Farul.

Gigi Becali spune că el, dar şi staff-ul celor de la FCSB au fost impresionaţi de prestaţia lui Mihai Popescu.

Gigi Becali face revoluţie la FCSB!

Gigi Becali l-a luat cu 250.000 de euro de euro pe jucător de la echipa lui Gică Hagi. Fundaşul a profitat de starea de oboseală acuzată de Siyabonga Ngezana, intervenită după partidele jucate la naționala Africii de Sud. Astfel, a făcut pereche în centrul defensivei FCSB-ului cu Joyskim Dawa.

În urma duelului din Gruia, Mihai Pintilii, Elias Charalambous și Mihai Stoica i-au făcut o propunere surprinzătoare lui Gigi Becali. Să folosească un sistem cu 3 fundași centrali, pentru a-i găsi astfel un loc în primul 11 și lui Popescu, lângă Ngezana și Dawa.

Patronul FCSB-ului nu și-a dat acordul, cel puțin deocamdată. Aa dat ordin să se treacă la sistemul de joc 4-1-4-1 la următorul meci, cel cu Petrolul. ”Le-a plăcut (n.r.- celor din staff) foarte mult de Popescu. E foarte bun Popescu și putem folosi trei fundași centrali dacă-l avem pe el. Nu mă pricep, deci nu va fi curând”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

900 de mii de euro este cota de piață a lui Mihai Popescu, potrivit Transfermarkt. Jucătorul primeşte 15.000 de euro lunar la FCSB. Până să folosească sistemul cu 3 fundaşi centrali, Becali a dat alt ordin. ”La revedere cu doi închizători, s-a terminat! Am văzut eu ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Tănase, Olaru și Șut (n.r.- vor juca în linia mediană). Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să distrugem adversarul, să-l năucim”, a transmis Gigi Becali, cu trei zile în urmă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed