Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre Gică Hagi. Cuvintele care vor uimi pe toată lumea

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să spună despre Gică Hagi. Cuvintele care vor uimi pe toată lumea. Latifundiarul din Pipera nu conteneşte cu laudele la adresa naşului său.

Gigi Becali spune că Gică Hagi este un geniu în fotbal. Asta deşi Farul se află, momentan, pe loc de baraj de supravieţuire în Superliga.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a dat verditul. A spus clar că nu crede că ”U” Cluj se va putea lupta la titlu. Asta pentru că folosește jucători aruncați de alte cluburi din Superliga. Când i s-a spus că Gică Hagi la Farul a reușit să câștige campionatul chiar cu fotbaliști care nu s-au impus la alte cluburi, Becali a replicat.

Patronul celor de la FCSB spune că Gică Hagi este un caz special. Este un geniu în fotbal. ”Nu poți să te bați la titlu cu trei-patru jucători pe care noi i-am refuzat. Hagi face, dar Hagi e un geniu la fotbal, mă depășește ce face el”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

În acest moment, FCSB și Farul se află la egalitate de puncte, pe locurile 12 și 13. Campioana are însă un meci mai puţin disputat. Și în această vară Gică Hagi a adus jucători care nu mai evoluau în alte părți. Este vorba despre Gabi Iancu, Andrei Ciobanu, Denis Alibec și, cel mai recent, Bogdan Țîru. Strategia nu a mai dat, cel puțin deocamdată, rezultate.

Farul e abia pe locul 13 în Superliga, cu nouă puncte acumulate în opt runde. FCSB are același număr de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed