Avertisment pentru Costel Gâlcă! Un fost şef de la CSU Craiova s-a dezlănţuit. Ce este obligat să facă antrenorul

CSU Craiova se situează pe locul patru în clasament, cu un total de 15 puncte obținute în cadrul celor nouă etape disputate în Superliga! Oltenii sunt la egalitate de puncte cu locul trei, ocupat de către cei de la Dinamo.

Marcel Popescu, fost președinte al alb-albaștrilor, a făcut o analiză detaliată asupra lotului celor de la CSU Craiova. Mai mult de atât, fostul oficial și-a exprimat dezamăgirea față de lipsa de implicare a suporterilor formației.

Un fost șef de la CSU Craiova s-a dezlănțuit!

Marcel Popescu consideră că formația are mare nevoie de sprijinul fanilor în tribune.

„Craiova nu poate exista cu tribunele goale sau cu doar 20% din capacitate. Înainte erau 40.000 de locuri și 10.000 de oameni stăteau afară.

Acum e un stadion superb, cu 18-19 mii de suporteri la un meci. Devii foarte interesat. Nu, Craiova, în marea performanță, este o echipă care are 75% din capacitate sold out, dar pentru asta nu trebuie să aibă oscilațiile și sincopele pe care le are.

În momentul de față, din Craiova a rămas doar numele. Îi lipsește spiritul, îi lipsește legitimitatea pe care ți-o dau suporterii. Ei te pot dezmoșteni.

Aud nebunia asta și mă întreb cum e posibil: ‘Am adus un antrenor, schimbă sistemul.’

Eu nu cred că e o soluție. Pentru că, dacă aduci la Filarmonica din Craiova un dirijor care schimbă repertoriul, trebuie să schimbi și instrumentele.

Continuitatea și perseverența într-o anumită exprimare, de la nivelul juniorilor până la echipa mare, este demonstrată și viabilă la marile puteri. Așa cum Barcelona a început cu Cruyff și continuă cu același stil de joc.

Dacă vine un antrenor acum și spune că de mâine jucăm 4-2-3-1, îi spui ‘La revedere! Joci ce vrem noi, nu ce vrei tu!’”, a declarat, pentru sport.ro, Marcel Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed