Atac dur la adresa lui Nicușor Bancu! Căpitanul lui Costel Gâlcă, pus la colţ. Declaraţiile care au declanşat scandalul

Politehnica Iași a anihilat-o pe CSU Craiova duminică seară, scor final 2-0, în cadrul etapei #9 din Superliga! La finalul partidei, Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor, a subliniat starea degradantă a gazonului din Copou.

Emil Săndoi, antrenorul moldovenilor, s-a declarat a fi deranjat de spusele jucătorului alb-albaștrilor. A reamintit faptul că și U Cluj a fost dezavantajată de starea gazonului, nu doar CSU Craiova.

Atac dur la adresa lui Nicușor Bancu!

În urma victoriei de duminică, Poli Iași a urcat pe locul zece în clasament, acumulând zece puncte.

„Ultimele zece minute terenul a fost chiar impracticabil. Să știi că terenul ne-a dezavantajat și pe noi. Atacurile rapide sau contraatacurile pe care voiam să le ducem, nu mai puteam… Noi am scăpat de vreo 2 sau 3 ori de la centrul terenului, și efectiv Camberi a ieșit cu mingea în afara terenului… 

Nu se putea juca. Poate a fost un avantaj pentru Craiova, pentru că în jumătatea în care atacau ei în repriza a doua se putea pasa…”, a spus Emil Săndoi, potrivit Fanatik.

În continuare, moldovenii vor efectua deplasarea pe terenul celor de la UTA Arad. Duelul este programat luni, de la ora 18:00.

Oltenii, pe de altă parte, se vor duela cu U Cluj, pe data de 22 septembrie, de la ora 21.30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed