Vestea serii pentru fanii de la FCSB! Vor invada Grecia. Băieţii lui Elias Charalambous vor avea susţinere serioasă

Vestea serii pentru fanii de la FCSB! Vor invada Grecia. Băieţii lui Elias Charalambous vor avea susţinere serioasă. Campioana a reuşit să se califice în grupa de Europa League, iar acum suporterii vor să meargă să-şi susţină favoriţii şi în deplasare.

Cei de la FCSB nu vor fi singuri nici în deplasări. Arena Naţională va fi plină la toate meciurile, dar suporterii campioanei îşi vor susţine echipa şi în deplasare.

Vestea serii pentru fanii de la FCSB!

Gheorghe Mustață face față cu greu cererilor de bilete pentru meciurile pe care FCSB le va juca în Europa League. Fanii roș-albaștrilor fac orice ca să îi vadă pe oamenii lui Elias Charalambous la lucru.

„Eu cred că vom juca fiecare meci de acasă cu peste 30.000 de oameni, iar meciul cu United va fi sold-out. Mai e până la meciul din Germania și deja m-au omorât cu mesaje. Vrem bilete, cum intrăm? Le-am explicat oamenilor să aștepte să se apropie meciul și vom vedea ce și cum”, spune Mustaţă, conform fanatik.ro.

FCSB va primi pe Arena Naţională pe RFS, Olympiacos, Midtjylland și Manchester United, iar în deplasare va da piept cu PAOK, Rangers, Hoffenheim și Qarabag.

„După meciul de joi vom avea la PAOK. Vom merge în Grecia. Am anunțat și voi mai anunța încă o dată suporterii cum vor putea intra în posesia biletelor. Deocamdată, din ce am fost anunțat, suporterii care vin din România, cei care vin din alte zone ale Greciei, întâlnirea e la portul din Salonic.

Ne-au dat această informație. Acolo să ne întâlnim. Biletele costă 25 de euro, iar informația pe care ne-au dat-o e să ne strângem la Portul Salonic. De acolo ne vor prelua niște autocare sau autobuze. Fiecare suporter va plăti câte 5 euro pentru că ne vor duce la stadion și ne vor întoarce înapoi la port ca să ne luăm mașinile.

La port avem spațiu să ne parcăm mașinile. De acolo o să luăm autobuzul, care costă 5 euro de persoană. Ne vor duce la stadion. După meci ne întorc înapoi la port. Astea sunt informațiile pe care le pot da la momentul ăsta.

Când voi intra în posesia linkului, prima dată voi asigura biletele membrilor cotizanți din asociație. Vom asigura bilete pentru membrii Peluzei Nord, care și ei sunt membrii cotizanți, după care împreună cu clubul vom afișa linkul. Vom posta și pe site-ul clubului și pe site-ul Peluzei Nord și pe Asociația Salvați Steaua. Plus la mine pe Facebook.

(n.r. – E nebunie și pentru Salonic?) Noi am vem 1450 de bilete acolo. Cerințele sunt foarte mari. Unii și-au luat bilete de avion, alții au închiriat mașini, alții și-au făcut mașini să meargă împreună. Din punctul meu de vedere mai trebuie, dar sper să nu lăsăm pe nimeni pe afară”, a declarat Gigi Mustață.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed