Ce este obligat să facă Marius Şumudică. Este singura şansă ca Rapid să-şi revină. Anunţ clar al lui Daniel Niculae

Fostul președinte al Rapidului a spus clar ce trebuie să facă Marius Şumudică pentru ca echipa să-și revină. Este esențial pentru ca obiectivul din acest sezon de Superliga să devină realitate.

După 9 etape, Rapid a acumulat doar 9 puncte și se află pe locul 11.

Ce este obligat să facă Marius Şumudică

De la începutul acestui nou sezon competițional, Rapid pare că nu își mai revine la forma veche. După ce s-au schimbat antrenorii, Dan Șucu a sperat la o revenire în forță, însă pare că sunt departe de acest lucru.

Clubu a mai sperat că transferurile făcute să întărească lotul și diferența să se vadă în clasament, însă, din păcate, nu s-a întâmplat.

După meciul de luni seara, cu U Cluj, scor 0-2, Marius Șumudică s-a declarat foarte dezamăgit de echipa sa, mai ales de faptul că jucătorii nu sunt în stare să lege o pasă.

Daniel Niculae este optimist pentru Rapid. Fostul președinte al giuleștenilor este ferm convins că echipa își va îndeplini obiectivul, însă nu în acest sezon. După ce Marius Șumudică va pune totul cap la cap, titlul va veni în Giulești. Însă, în acest sezon, trebuie să aibă în vedere doar play-off-ul.

”În primele 6 meciuri ale campionatului, Rapid nu a aliniat același prim 11 sau nici măcar 70% dintre titularii din etapa precedentă. O echipă care se află în reconstrucție, la care s-au adus foarte mulți jucători. Lumea trebuie să înțeleagă. Ca să te bați an de an la titlu trebuie să păstrezi o anumită structură. Și eu zic că e foarte greu să iei titlul.

E foarte greu să te gândești la campionat. Echipa trebuie să se exprime mult mai bine, iar asta cred că va face ‘Șumi’ în perioada imediat următoare. Nu pot să nu mă gândesc (n.r. la faptul că Rapid nu va prinde play-off-ul), pentru că sunt multe echipe care au făcut deja multe puncte. Rapidul va arăta altfel”, a declarat, la Digi Sport, Daniel Niculae.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed