Gigi Becali a dat ordin! Ce sunt obligaţi să facă cei de la FCSB. Se teme pentru locul în play-off-ul de Superliga

Gigi Becali și-a dezvăluit planul pentru acest sezon de Superliga. Patronul de la FCSB știe cum să iasă din zona roșie a clasamentului, ba chiar, speră ca echipa să își mențină titlul de campioană a României.

După 9 etape ale Superligii, dintre care doar 8 jucate, FCSB-ul este pe locul 12 în clasament, însă acest lucru nu îl împiedică pe Gigi Becali să spere la titlu.

Gigi Becali a dat ordin!

Un singur lucru au de făcut roș-albaștrii, să câștige următoarele două meciuri, cel cu Petrolul Ploiești, din etapa 10, și cel restant cu FC Botoșani. Două victorii, 6 puncte, iar locul în play-off este asigurat.

Doar că Gigi Becali nu se mulțumește cu atât, și vrea să obțină titlul de campioană și în acest sezon.

”Dacă batem Petrolul și luăm cele trei puncte din meciul restant cu Botoșani, urcăm pe locul 6. Dacă batem Petrolul facem 12, iar cu Botoșani ajungem la 15. Urcăm peste Petrolul. Nici nu mă gândesc că am putea rata playoff-ul, dar trebuie să fim precauți.

E fotbal până la urmă. Trebuie să luăm măsuri ca să nu avem emoții la final. Trebuie să urcăm pe loc de play-off, apoi să ne distanțăm. Vreau să terminăm pe primul loc. Ne gândim la ce e mai rău, dar obiectivul nostru e să câștigăm play-off-ul.

Nici nu mă interesează Universitatea Cluj. Eu mă gândesc la CFR Cluj și Craiova. Vreau să fim campioni din nou, cu un avans de 10 puncte și să câștigăm titlul cu 3-4 etape înainte de final. O să vedeți ce se va întâmpla”, a declarat, la Fanatik, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed