Mircea Lucescu i-a făcut reclamă vedetei de la FCSB! Ce le-a spus italienilor despre vedeta lui Elias Charalambous. S-a aflat totul

Mircea Lucescu l-a lăudat pe jucătorul lui Elias Charalambous și în Italia. Selecționerul României a fost prezent pe Ennio Tardini, pentru a vedea meciul dintre Parma și Udinese, din Serie A.

Parma a avut meci acasă, cu Udinese. Din păcate, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost învinsă cu scorul de 2-3, sub privirile lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu i-a făcut reclamă vedetei de la FCSB!

La final de meci, Mircea Lucescu a oferit câteva cuvinte italienilor de la Il Corriere dello Sport, după ce aceștia l-au pus să sugereze câțiva fotbaliști internaționali, care ar putea face pasul în fotbalul mare.

Noul selecționer al echipei naționale a spus doar un fotbalist român, Darius Olaru.

„Sudakov şi Matvienko. De la Dinamo (Kiev) îi sugerez pe Şaparenko şi Vanat, atacant născut în 2002. Din România îl văd pe Olaru de la Steaua (FCSB, n. red.). Poate juca atât ca mijlocaş, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

L-am antrenat (n.r. – Artem Dovbik), e un băiat bun şi un atacant valoros, e evident că va avea nevoie de timp pentru a se adapta. E un jucător care marchează şi care are şut puternic.

S-au schimbat multe, e drept, după ce a început războiul brazilienii au plecat, dar dacă aş fi la Bologna aş fi foarte atent, deoarece Şahtior are jucători buni, talentaţi, foarte rapizi, care sunt foarte periculoşi pe contraatac. Nu mai e Şahtiorul de altădată, dar rămâne o echipă bună”, a spus Lucescu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed