Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 15 ani. A avut parte de o moarte cumplită

Tragedie cumplită în sport! S-a stins din viaţă la doar 15 ani. A avut parte de o moarte cumplită. Tânrăul fotbalist a fost implicat într-o încăierare, iar loviturile pe care le-a primit i-au adus moartea.

Tragedie cumplită în lumea fotbalului. Un tânăr de doar 15 ani a murit pe terenul de fotbal. A fost o bătaie generală care a întrerupt meciul. Acum, autorităţile din Paraguay anchetează cauzele şi responsabilii.

Tragedie cumplită în sport!

Adolescentul, identificat drept Ismael, debuta în ziua în care a murit la echipa clubului Nacional din oraşul San Bernardino. După primele informaţii, victima a fost atacată de jucători ai echipei rivale, Boqueron FBC din Asuncion. S-a întâmplat cu puţin timp înainte de fluierul final. Boqueron FBC evoluează în campionatul Under-15 al şcolilor de fotbal din Paraguay.

Antrenorul echipei Nacional, Leonardo Vit, a declarat presei că adolescentul, a căzut inconştient după ce a primit o lovitură în spate. Ismael a fost lovit de două-trei ori de alte persoane, în timp ce era căzut la pământ, a precizat Vit.

Medicii celor două echipe i-au acordat primul ajutor, dar Ismael nu mai respira, iar pulsul său era slab. Adolescentul a fost transportat la Spitalul San Pablo din Asuncion, iar apoi la Spitalul de Traumatologie, unde a încetat din viaţă, duminică.

Leonardo Vit a asigurat că agresorul lui Ismael a fost un jucător al echipei Boqueron. Ministerul Public a anunţat că procuroarea Rosa Noguera a deschis o anchetă pentru presupusa infracţiune de omor pentru a determina circumstanţele morţii lui Ismael.

Noguera a precizat că este suspectat un adolescent de 14 ani, care s-ar fi predat autorităţilor. Au fost convocaţi organizatorii turneului, proprietarul bazei sportive, directorii tehnici ai echipelor, jucătorii şi părinţii lor.

Conform primelor versiuni ale incidentului, în momentul în care a izbucnit altercaţia suspectul, care nu participa la meci, a intrat pe teren şi a agresat victima. ”Paraguay a pierdut o minte limpede. A fost un băiat grozav, minunat și inteligent”, a declarat tatăl tânărului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed