Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCU Craiova. Transferul este oficial

Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCU Craiova. Transferul este oficial. Este vorba despre ultimul jucător care tocmai a fost convins să vină la echipă.

Adrian Mititelu încearcă să îi facă echipă de promovare lui Marius Croitoru. Tocmai a mai adus un jucător la FCU Craiova.

Mutare de ultimă oră a lui Adrian Mititelu!

FCU Craiova se întăreşte în speranţa că va putea reveni imediat în Superliga. Oamenii lui Adrian Mititelu au anunţat ultima mutare. Marius Croitoru tocmai a primit un jucător italian în vârstă de 23 de ani.

Amine Ghazoini a semnat pe un an cu FCU Craiova, cu posibilitatea de prelungire pe încă trei ani. „Amine Ghazoini a semnat un contract valabil pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire pe înca 3 ani cu FCU 1948.

Jucătorul din Italia, în vârstă 23 de ani și 1.85 m înălțime, evoluează pe postul de fundaș dreapta.

În trecut, Amine Ghazoini a jucat pentru Frosinone U17 (Italia), Frosinone Primavera (Italia), Torino Primavera (Italia), Frosinone Calcio (Italia), Ascoli Calcio (Italia), Royal Excelsior Virton (Belgia), Vis Pesaro 1898 (Italia), Guidonia Montecelio 1937 FC (Italia).

Mult succes, Amine! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948! 🤍💙”, este anunţul făcut de FCU Craiova pe reţelele de socializare.

 

În primă instanţă, oamenii lui Marius Croitoru trebuie să urce pe loc de play-off. Au pierdut mai multe puncte în acest start de campionat. În ultima etapă, au învins, scor 2-0, Unirea Ungheni. Etapa viitoare vor întâlni tot o nou promovată în liga a doua. Sâmbătă, de la ora 12, vor juca împotriva celor de Focşani. Partida va avea loc în deplasare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed