Adrian Mutu l-a citit pe Gigi Becali! De ce a făcut 4 schimbări la pauza meciului cu CFR Cluj. Dezvăluiri incredibile ale Briliantului

Adrian Mutu a vorbit despre evoluția FCSB-ului cu CFR Cluj. Acesta crede că Gigi Becali a luat cea mai bună decizie atunci când făcut patru schimbări la pauza meciului. Briliantul a dezvăluit lucruri incredibile din interior.

Fostul antrenor al ardelenilor consideră că Gigi Becali a luat decizia bună și crede că o schimbare de sistem ar fi soluția pentru roș-albaștrii. FCSB trece printr-o perioadă dificilă în acest sezon, iar patronul încearcă să remedieze situația.

Adrian Mutu l-a citit pe Gigi Becali!

Mutu a comentat cele patru modificări făcute de Gigi Becali la pauza meciului din Gruia: „Cred că nu a fost cel mai reușit prim unsprezece, fără să dau eu cine ar fi trebuit să joace. Lui nea Gigi i-am dat dreptate când a făcut patru schimbări la pauză.
Și-a dat seama că probabil a greșit după evoluția din prima repriză în care CFR-ul a fost mai bună. Și a început și mai bine repriza a doua până s-a desmeticit”.

„Briliantul” a remarcat pasul făcut în spate de echipa lui Dan Petrescu, moment care a schimbat cursul partidei: „După aceea s-au retras 10-15 metri, ceea ce a contat și le-a dat aripi celor de la FCSB. Au jucători care pot face diferența și s-au văzut cei care au intrat. Sunt și foarte periculoși la fazele fixe”.

Mutu are încredere!

Fostul antrenor al CFR-ulu e convins că FCSB va arăta mai bine în 4-3-3: „E sistemul preferat al lui Gigi Becali”.
Potrivit fanatik.ro, Adi Mutu consideră că revenirea la sistemul ultraofensiv ar fi foarte bun pentru FCSB: „Acuma trece în 4-3-3, e jocul tipic al FCSB-ului. Cred că au fost 5-6 ani în care au jucat 4-3-3. Cred că e sistemul preferat al lui Gigi Becali. Nu e riscant. Eu cred că o echipă în fiecare an după ce câștigă un titlu e foarte analizată de celelealte adversare trebuie să se reinventeze.

Ei se pot reinventa într-un 4-3-3 și să câștige titlul din nou. Îmi aduc aminte că și Edi Iordănescu juca foarte mult într-un 4-1-4-1”.
Tehnicianul a vorbit și despre debutul lui Mihai Popescu la FCSB: „O echipă ca FCSB trebuie să aibă cel puțin trei fundași centrali foarte buni. Eu nu cred că e sub Ngezana. Îmi place și au fost multe meciuri ca antrenor în care am jucat contra lui și știu ce poate.

Îl cunosc bine și a crescut mult. Plecarea în Scoția i-a fost benefică și a câștigat multă experiență. Când s-a întors în România a jucat la un nivel bun”, a concluzionat Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed