Scenariu dramatic pentru Valentin Mihăilă! Anunţul care tocmai a venit din Italia. Mircea Lucescu trebuie să ştie

Valentin Mihăilă a suferit o accidentare serioasă în partida dintre Parma și Udinese, scor 2-3! Mircea Lucescu trebuie să ştie ce se va întâmpla cu tricolorul în urma investigațiilor făcute.

Parma a fost învinsă de Udinese, scor 2-3, în etapa a patra din Serie A. Valentin Mihăilă a suferit o accidentare și a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi suprafața de joc. Mircea Lucescu așteaptă și el pronosticul medicilor în cazul tricolorului.

Mircea Lucescu trebuie să știe!

Dennis Man (26 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) au fost titulari la gazde, iar amândoi au oferit câte o pasă de gol.

Fotbalistul crescut de CSU Craiova a suferit o accidentare serioasă, în urma unui fault dur al lui Keinan Davis. Tricolorul a fost scos de pe teren în minutul 88, în timp ce șchiopăta.
Românul a ajuns la marginea terenului ajutat de un coechipier.
Potrivit digisport.ro, presa din Italia se teme de ce e mai rău în cazul lui Mihăilă. Jurnaliștii așteaptă verdictul medicilor, însă se pare că ar fi vorba despre o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept.

Vești proaste pentru Parma!

„Vești proaste pentru Parma: eșec în etapa a 4-a din Serie A și Mihăilă accidentat! Fotbalistul român s-a accidentat cu câteva minute înainte de fluierul de final și le-a tăiat tuturor răsuflarea. Mihăilă s-a prăbușit după un duel cu Davis, care a și primit cartonașul galben la acea fază. O lovitură la genunchiul drept l-a făcut pe Mihăilă să părăsească imediat terenul.

Mihăilă a fost ajutat de un coleg să părăsească suprafața de joc, iar fața sa a trădat o durere uriașă. După ce a ieșit de pe teren, Mihăilă s-a dus pe bancă, unde a fost imediat luat în primire de medici. Aceștia speră că este doar o lovitură puternică, însă se tem de o afecțiune a ligamentelor încrucișate.

În cazuri de acest gen, în special la rupturi, perioada de recuperare este semnificativă, între 6 și 8 luni, plus perioada de care un jucător are nevoie pentru a-și reveni în formă. Asta ar putea însemna finalul sezonului pentru Mihăilă.

Noi informații sunt așteptate în orele următoare, când vom primi un verdict clar din partea medicilor. Testele vor arăta și care este perioada de recuperare de care are nevoie Mihăilă”, scrie presa din Italia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed