Novak Djokovic suprinde pe toată lumea! A renunţat deja la obiectiv. Anunţul făcut pe final de sezon

Novak Djokovic a vorbit despre următoarele sale obiective, iar Turneul Campionilor nu se află pe lista tenismenului sârb! În acest context, sportivul nu se va prezenta la Torino. Asta pentru că nu are, momentan, clasament care să îi permită prezenţa la acea competiţie.

Novak și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor după ce a ajutat Serbia să își salveze locul în grupa mondială a Cupei Davis, datorită victoriei cu 3-0 împotriva Greciei, în barajul de la Belgrad.

Novak Djokovic suprinde pe toată lumea!

În afară de aurul obținut la Jocurile Olimpice de la Paris, Novak Djokovic nu a reușit să atingă performanțe incredibile în anul 2024. Sârbul nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem în acest an, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 2017.

„Voi vedea ce voi face. De-a lungul carierei, mi-am planificat întregul program cu şase luni înainte. Dar în prezent, nu este cazul. Acum, este mai spontan. În primul rând, am nevoie să mă refac fizic, emoţional şi mental înainte de a mă gândi măcar la ce vreau să fac în continuare.

Torino nu este deloc obiectivul meu, să fiu sincer. Nu alerg după Turneul Campionilor, nu alerg după clasament. Din punctul meu de vedere, am terminat cu aceste turnee”, a spus Djokovic zâmbind. „Nu pot spune acum dacă voi juca la alte turnee în acest an. Principalele mele priorităţi sunt să joc pentru echipa mea naţională şi în turneele de Mare Şlem. Toate celelalte sunt mai puţin importante!”, a spus acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed