Femeia celebră care şochează pe toată lumea! L-a cunoscut pe soţul fotbalist când îmbălsăma cadavre. Mărturie incredibilă a vedetei / Foto

Femeia celebră care şochează pe toată lumea a povestit cum l-a cunoscut pe soţul fotbalist. Acum actriță și model, aceasta a dezvăluit că înainte îmbălsăma cadavre. Vedeta a făcut o mărturie incredibilă despre trecutul său.

Oriana Sabatini este soția lui Paulo Dybala, atacantul Romei și al naționalei Argentinei. Femeia celebră a dezvăluit un moment care s-a petrecut la începutul relației lor. Când s-au cunoscut, aceasta avea o ocupație ieșită din comun.

Femeia celebră șochează pe toată lumea!

Partenera lui Dybala este acum model, actriță și cântăreață, însă când l-a cunoscut pe fotbalist o ocupație ieșită din comun: îmbălsăma cadavre.
Oriana Sabatini a dat din casă și a povestit cum a însoțit-o Paulo Dybala la ”job”. Cei doi se cunosc din 2017 și s-au căsătorit în acest an.

”Am fost fascinată de moarte încă de când eram mică. Am fost mereu curioasă. Când am plecat de acasă și mă întrebam ce o să fac cu viața mea, a venit oportunitatea de a învăța despre îmbălsămare.
Am descoperit această carieră, am învățat multe în scurt timp. E ceva frumos. Câteodată nu cunoști familia (n.r.- decedatului), iar persoana de care ai grijă nu-ți mulțumește. Odată, m-a sunat Daniel, proprietarul unei firme de pompe funebre: `Ori, avem un cadavru care ajunge în jumătate de oră. Poți să vii să ne ajuți?`.

Am acceptat. Era 10 seara, luasem cina și nu aveam altceva de făcut. Era un meci al Braziliei la TV. I-am spus lui Paolo: `Hai să facem ceva util și să mergem`. M-a însoțit, mi-a spus să nu-mi fac griji și a stat cu mine tot timpul”, a declarat Oriana Sabatini, citată de The Sun.

Paulo Dybala a refuzat oferta!

Dybala a avut o ofertă imensă din Arabia Saudită, pe care a decis să o refuze. Al-Qadsiah i-a propus un contract pe trei sezoane, cu un salariu de 25 de milioane de euro pe an. În ciuda sumei imense de bani, argentinianul a ales să rămână la Roma.

„De ce am zis nu la 75 de milioane de euro? Toată lumea se uită la asta, am pus multe lucruri pe masă din care să aleg.

Erau (n.r. între alegeri) familia mea, soția în special, orașul, echipa, dorința de a reveni în națională…”, a spus Paulo Dybala, conform Mundo Deportivo.

„Am 30 de ani, mă simt bine, deși văd multe critici la accidentări, încerc să muncesc cât pot de mult și să am grijă de mine, să dau tot ce pot. Dar ei vorbesc doar despre bani”, a continuat Dybala.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed