Anunţul momentului despre Dennis Man! Dezvăluiri după dezastrul de la ultimul meci. Specialiştii au spus clar

Dennis Man a fost titular la Parma în ultima partidă disputată de Italieni. Specialiștii au făcut dezvăluiri după dezastrul de la ultimul meci. Aceștia au vorbit despre evoluția tricolorului care a fost schimbat în repriza secundă.

Parma a condus-o pe Udinese cu 2-0 la pauză, însă a pierdut, 2-3. Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari, au oferit câte o pasă de gol dar ambii au fost schimbați în repriza secundă.

Anunțul momentului despre Dennis Man!

Parma a pierdut, 2-3 după ce a condus-o pe Udinese cu 2-0 la pauză. Cei doi internaționali români, Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma, au dat câte un assist la golurile Parmei, dar ambii au ieșit în partea secundă. Fostul jucător al FCSB-ului în minutul 70, Mihăilă 18 minute mai târziu, din cauza unei accidentări.

Jurnaliștii de la Parma Live i-au analizat pe jucătorii lui Fabio Pecchia, iar în cazul lui Man au remarcat o evoluție mult mai slabă decât cele din primele etape.

”Dennis Man – nota 5.5 – Astăzi, Man nu a mai fost Man din alte meciuri. Uneori apatic, doar s-a întors cu mingea pe piciorul stâng. Când a făcut-o, a creat pericol, cum s-a întâmplat la pasa decisivă de la golul lui Bonny. Însă au fost puține momente în care a accelerat. A suferit din cauza marcajului dublu”, au scris italienii.

Despre Valentin Mihăilă, italienii au notat: ”Nota 6 – Precum coechipierii săi, a arătat bine în prima parte, dar în repriza secundă a eșuat și a fost imprecis în multe momente”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed