Alexandru Chipciu face dezvăluirea serii! Ce mănâncă, de fapt, Dan Nistor: ‘S-au dus vremurile caşcavalului pane’ + Adevărul despre salariul primit la U Cluj

Alexandru Chipciu face dezvăluirea serii despre salariul pe care îl încasează la U Cluj. Jucătorul lui Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit care este secretul lui și a lui Dan Nistor, pentru a se menține în formă.

Universitatea Cluj reușește să le ia fața rapidiștilor în ultimul meci al etapei 9 din Superliga. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au impus cu scorul de 2-0 în fața echipei lui Marius Șumudică. Cele două goluri au fost marcate de Berto și Nistor.

Alexandru Chipciu face dezvăluirea serii!

Alex Chipciu este fericit pentru cele trei puncte câștigate, puncte care le întărește clujenilor locul 1 în clasamentul din Superliga.

E frumos să câștigi, clar! Mai ales în Giulești, unde este un teren greu, cu o presiune mare, dar am câștigat și anul trecut. Cumva am reușit să trecem peste minutele alea în care ei sunt periculoși, începuturile de meciuri și repriza a doua, vin peste tine. Suporteri clar crează o presiune mare. Am fost inteligenți, am trecut peste momentele astea și sper că am avut jocul în controlul nostru.

Nu știu daca este vorba neapărat de ei, este important să jucăm fotbal și să menținem în continuare stilul asta de joc, care sper să ne aducă în continuare rezultate, pentru că, dacă ne gândim în continuare la rezultate, și nu ne mai gândim la jocul nostru, cred că ar fi o greșeală. Este clar că lucrăm bine, suntem antrenați bine de domnul Sabău și acre ne învață fotbal.

Schimbăm în continuare sisteme, jucăm cu trei, cu doi, cu cinci,cumva ne-a dat această versatilitate și ne-am adaptat. De asta le e și greu echipelor cu noi, pentru că atunci când vedem că nu merge ceva, avem abilitatea de a schimba și sistemul și jucătorii și asta e meritul clar al domului Sabău. Se vede munca de la antrenamente, care e cea mai importantă”, a spus Alex Chipciu, în direct la Digi Sport TV, la final de meci.

„Echipa asta a crescut mult”

„Noi ne gândim să o ținem în continuare așa și vedem la sfârșitul campionatului. ar fi o greșeală foarte mare din partea noastră sa facem calcule dacă luam campionatul. Ce e adevărat și concret este că am bătut toate echipele, am bătut CFR Cluj, am bătut la Rapid, am bătut Sepsi, am bătut Dinamo. Nu am pierdut la FCSB, un teren la fel de greu. Suntem bine, este clar ca suntem bine. Sper să o ținem tot așa, cu încredere și cu muncă și să ne dăm viața la fiecare meci și antrenament. 

Experiența ne face mai buni, într-adevăr, am mai spus-o. Dacă menții corpul la un nivel bun, cu siguranța ești un jucător mai bun dacaă joci meci după meci.

Ne ajută mixul, că avem şi jucători tineri care sunt foarte buni. Lumea zice, mamă, U Cluj pe primul loc, poate să ia campinoatul, ce lucruri mari. Cred că am făcut lucruri mari și până acum. Cred că echipa asta a crescut mult.

Am tot auzit ce buget mare de la primărie. 20 de mii, 15 mii, eu nu am salariul ăsta, îl am mai mic. E echipă de locurile 8-9, ca buget.

(n.r. despre declarația lui Nistor) Caşcavalul de la Rucăr.. el mănâncă tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval pane. Nu-mi place când cineva îmi spune că sunt bun, atunci mă relaxez, îmi place când îmi spune că nu sunt bun, atunci mă ambiţionez.

A fost o bucurie că m-am dus la echipa naţională, cu nişte copii. O atmosferă fabuloasă. Când te cheamă domnul Lucescu la naţională e ceva mare. Nu mi-a trecut niciun minut prin minte că de ce nu am jucat”, a încheiat Alex Chipciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed