Simona Halep nu este însoțită de Patrick Mouratoglou la Toronto. Antrenorul a plecat în vacanță

Patrick Mouratoglou nu a însoțit-o pe Simona Halep la turneul de la Washington și nu îi va fi alături nici la cel de la Toronto, care se va desfășura în perioada 8-14 august.

După ce a fost nevoită să abandoneze în optimile de finală ale competiției de la Washington, Simona Halep se pregătește pentru turneul care va începe luni. Românca s-a antrenat împreună cu Garbine Muguruza (locul 8 WTA).

În acest timp, antrenorul româncei și-a luat o scurtă vacanță. Acesta a plecat în Grecia și a postat mai multe imagini pe Instagram.

Halep, noroc la tragerea la sorți

Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorți la Toronto. În primul tur va întâlni o jucătoare venită din calificări. Dacă va câștiga va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (locul 40 WTA) sau a unei alte jucătoare venită tot din calificări.

Simona Halep a jucat o finală la Toronto, în 2015. În 2016 și 2018 a câștigat titlul la Rogers Cup, dar atunci turneul a avut loc la Montreal.

Ultima dată când a participat la Rogers Cup a fost în 2019, când a ajuns în faza sferturilor de finală. Următorul turneu pentru Simona Halep va fi US Open (29 august – 11 septembrie).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed