Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura! Competiţia uriaşă la care participă. Milioane de euro sunt în joc / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura! Competiţia uriaşă la care participă. Milioane de euro sunt în joc. Bernadette Szocs încearcă să treacă peste dezamăgirea de la Jocurile Olimpice 2024.

Cea mai frumoasă sportivă din România va evolua la un turneu uriaş. Bernadette Szocs va fi prezentă la China Smash 2024.

Cea mai frumoasă sportivă din România vrea să dea lovitura!

Competiţia la care va participa cea mai frumoasă sportivă din România se va desfăşura în perioada 26 septembrie – 6 octombrie. Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt pe tabloul principal al competiţiei cu premii totale de 2 milioane de dolari.

Szocs şi Samara nu sunt singurele românce care vor fi prezente la Beijing. În calificările pentru tabloul feminin se mai află Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia.

Avem reprezentanţi şi pe tabloul masculin, România este reprezentată de Ovidiu Ionescu. Un alt jucător al nostru, Eduard Ionescu, se află în calificări. China Smash e un turneu cu premii uriaşe. Campionul va încasa 100.000 de dolari, finaliştii, 60.000 de dolari. Semifinaliştii pleacă acasă cu 40.000 de dolari, iar sfertfinaliştii vor primi 20.000 de dolari.

De asemenea, şi punctajul pentru clasamentul mondial este important. Campionii vor primi 2.000 de puncte, finaliştii vor primi 1.400 de puncte, iar semifinaliştii, 700 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed