Sorin Cârţu face scandal! I-a distrus pe jucătorii lui Costel Gâlcă. Fotbalistul pe care l-a făcut praf în direct

Sorin Cârţu a făcut scandal după ce oltenii au pierdut la Iași. Fostul oficial al clubului nu s-a abținut și a făcut praf un jucător. Sunt cuvinte extrem de dure ale acestuia după un nou meci dezamăgitor pentru formaţia lui Costel Gâlcă.

Poli Iași a câștigat meciul cu CSU Craiova, scor 2-0. Craiova nu are o perioadă tocmai bună, după ce în ultimele trei meciuri nu a obținut nicio victoie.

Sorin Cârţu i-a distrus pe jucătorii lui Costel Gâlcă

CSU Craiova are probleme grave. Nu reușește să mai câștige niciun meci, deși în urmă cu câteva etape era văzută ca favorită la titlu. După înfrângerea cu Poli Iași, Sorin Cârţu a luat foc și i-a distrus pe jucători. Nici Costel Gâlcă nu a scăpat. 

„An de an noi anunțăm obiectivul, jucăm o perioadă foarte bine, după care… de trei etape nu avem nicio victorie. Pentru o echipă cu un asemenea lot și condiții, nu ar trebui să pierdem niciun meci, cu oricine am juca. Eu nu spun că ar trebui să câștigăm tot, dar măcar să avem orgoliu. Să nu ieșim învinși de pe teren.

Jucătorii pe care i-am văzut până acum… Oshima are un stil interesant de joc. E tentant să-l apreciezi, dar el joacă foarte mult după ureche. Trebuia să aștepte o pasă în spate, dar s-a dus pe linia atacanților și apoi a avut loc un contraatac. În meciul cu Rapid, el nu a stat pe linia de 16 metri. Trebuia să aducă siguranță în vederea unui contraatac. Lipsesc jucătorii care să fie conectați. În schimb, mi-a plăcut Mora. E puțin totuși.

Eu mă uit la Sierra. Nu se poate să faci o asemenea greșeală. Uită fotbalul. El a jucat în liga a doua din Spania. Nu știe cum trebuie să acționeze ca fundaș stânga? Fă linia cu Zajkov. Ați văzut cum s-a dus? L-a scos din offside. Lipsă de inteligență. E haotic. Nu poți să joci după ureche niciodată, mai ales că ești adus din afară pentru a îmbunătăți situația echipei. Cum poți să faci asemenea greșeală?”, a spus Cârțu pentru Fanatik.

Fostul oficial al clubului a continuat.

„Eu mă satur. Când vorbesc, lumea zice că aș avea vreun necaz cu ei sau că aș fi invidios. Eu când mă uit la un meci, îl văd cu ochiul specialistului, nu mă uit ca un spectator. Văd ce ar trebui făcut pentru a împlini obiectivul. Trebuie continuitate. Trebuie dârzenie”, a mai spus acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed