Ion Țiriac, tranşant! A dat un răspuns scurt la o întrebare care dăinuie de ani întregi. Replică pentru cei care îl consideră zgârcit

Ion Țiriac, omul de afaceri cu o avere estimată la 2,1 miliarde de euro, a avut un răspuns vehement atunci când a fost întrebat dacă este zgârcit. Detalii inedite despre viața sa personală.

Ion Țiriac este un adept atât al mașinilor, cât și al zborurilor. Acesta este cunoscut pentru impresionanta coleție de mașini de lux pe care o are, iar de curând și-a achiziționat și un avion de 60.000.000 de euro.

Ion Țiriac, tranşant!

În cadrul unei emisiuni la GSP, Ion Țiriac a fost întrebat direct daca este zgârcit.

Omul de afaceri a răspuns rapid și simplu, da, este! Dat fiind faptul că a învățat ce este banul și cum se câștigă, încă de la o vârstă fragedă, acest lucru l-a făcut să fie mai chimbzuit cu banii.

„Aaaaa! Eu sunt foarte zgârcit. Da, sigur că da, așa este!

Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Eu când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit!

Eu nu pot să schimb sau să salvez o țară. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc. Fac ce pot să fac ca un om care a avut puțin mai mult noroc, iar alții care vorbesc de zgârcenie să-mi spună ce au făcut în viața lor. Sau cât costă kilul de pâine. Și dacă l-au câștigat ei sau l-au furat”, a declarat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed