Ion Ţiriac face dezvăluiri unice! Ce se întâmplă, de fapt, cu nepoţii magnatului. Cel mai bogat român, mărturii despre propria familie

Ion Ţiriac face dezvăluiri unice! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu nepoţii magnatului. Cel mai bogat român, mărturii despre propria familie. Fostul mare jucător de tenis a vorbit despre copiii fiului său.

Ion Ţiriac este extrem de mândru de nepoţii pe care îi are. Magnatul a făcut dezvăluiri despre copiii fiului său, Alexandru Ion Ţiriac, pe care acesta îi are alături de Ileana Lazariuc.

Ion Ţiriac face dezvăluiri unice!

Fiul lui Ion Ţiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, dar a divorţat în 2017. Alături de actriţa de 42 de ani, fiul magnatului are doi băieţi. Este vorba despre Alexandru, în vârstă de 16 ani şi Nicolas Noah, care are 15 ani.

Ion Ţiriac a fost întrebat cum îşi gestionează afacerile. Miliardarul român a dezvăluit că se vede nevoit să meargă la un birou, însă în mare parte, de business se ocupă fiul său cel mare, Alexandru Ion.

A spus că fiul său se ocupă impecabil de afaceri, dar nu-şi neglijează nici familia. Miliardarul român a spus despre nepotul cel mare, Alexandru, că a devenit un bărbat în toată firea. „Trebuie să mă duc la un birou, dar în România se află foarte rar biroul. Mi s-a simplificat viaţa în România, am grijă de fundaţie doar, restul business-ului e la Ion Ion, îşi face treaba de la A la Z, îşi creşete copiii. Nepoţii mei sunt în regulă, Alexandru are 16 ani, 48 la picior, mai mult de atât nu putea să poarte”, a spus Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

Cei doi nepoţi ai celui mai bogat român locuiesc alături de mama lor, în Dubai. Ileana Lazariuc a luat recent decizia de a se muta definitiv acolo, luându-şi copiii cu ea. Fiul cel mare al lui Ion Țiriac ar fi într-o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi au evitat de fiecare dată să vorbească despre subiect și să confirme informația.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed