Gigi Becali a trecut la amenințări! Ce îl va obliga sa facă pe Elias Charalambous. Decizie dura a latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a transmis un avertisment pentru Elias Charalambous și secundul acestuia, Mihai Pintilii. Latifundiarului din Pipera a luat o decizie dură în ceea ce privește schimbarea antrenamentelor celor de la FCSB. Pentru roș-albaștrii urmează o perioadă a schimbărilor.

FCSB a reușit doar o remiză, 2-2, pe terenul rivalei CFR Cluj. Gigi Becali este deranjat de rezultatele echipei sale din noul sezon și a impus schimbări majore. Primul lucru diferit, va fi prelungirea antrenamentelor cu 15 minute.

Gigi Becali a trecut la amenințări!

Becali a transmis un avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Patronul de la FCSB a fost dezamăgit de jocul echipei sale, din meciul cu CFR Cluj, şi a impus o schimbare la nivel de antrenamente.

FCSB a revenit după ce clujenii au condus cu 2-0. Campioana a reuşit să egaleze, prin golurile marcate Alexandru Băluţă şi Joyskim Dawa, şi a plecat cu un punct din Gruia.

Becali a cerut ca antrenamentele de la FCSB să fie prelungite cu încă 15 minute. Acesta este nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu au un joc de pase aşa cum îl aveau în sezonul precedent.

În acest sens, patronul i-a avertizat pe Elias Charalambous şi pe Mihai Pintilii, cei care se ocupă de antrenamentele campioanei, şi le-a cerut celor doi să pună mai mult accent pe jocul de pase.

„Să le fie frică şi lui Pintilii şi Charalambous, eu vreau echipă de pase. Le măresc antrenamentul cu 15 minute. Vreau pase, să jucăm cum am jucat anul trecut, dintr-una! Eu ştiu că trebuie repetiţie, repetiţie. Obişnuinţă! Să le fie firesc să paseze mingea”, a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri a oferit declaraţii şi despre Marius Ştefănescu. Acesta a spus că nu şi-a pierdut încrederea în jucătorul pe care a plătit peste un milion de euro în vară.

„Cred că se va descătuşa la un moment dat. La FCSB, ştii cum e…Băluţă va fi titular acum, Ştefănescu să demonstreze şi va fi titular. Nu stau 17 ani după tine, demonstrează, tată! De frică trebuie să joace”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed