Gigi Becali a recunoscut! Greşeala uriaşă pe care a făcut-o. Mărturie incredibilă după meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali a recunoscut că a făcut o greşeală uriaşă în partida precedentă, legată de anumiți jucători. La finalul meciului cu CFR Cluj, patronul roș-albaștrilor a făcut o mărturie incredibilă și că își asumă alegerea făcută.

Gigi Becali a reacționat dur la adresa unui jucător, după CFR Cluj-FCSB, scor 2-2. Latifundiarul din Pipera l-a criticat pe Ionuț Panțîru pentru evoluția slabă din partida precedentă. În același timp, acesta recunoaște că ideea de a-l titulariza a fost a lui.

Gigi Becali a recunoscut!

Becali l-a criticat dur pe Ionuţ Panţîru, după CFR Cluj – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB a fost dezamăgit de evoluţia jucătorului din derby-ul de la Cluj. Acesta a recunoscut că titularizarea lui Panţîru în faţa lui Radunovic a fost ideea lui, din dorinţa de a-i acorda încredere.

„Pe Panţîru l-am pus ca să îi dau curaj şi încredere, dar nu a mai fost el. I-am dat prea multă încredere. Nu a mai urcat deloc, i-a fost cam frică, a greşit şi la goluri. Radunovic este valoros, doar că a venit de la echipa naţională”, a spus Becali.

Omul de afaceri a anunţat o adevărată revoluţie în echipă în meciurile următoare. Daniel Bîrligea va fi titular, iar echipa va juca cu un singur închizător în meciurile din Liga 1. Doar în grupele Europa League echipa va continua să joace cu 2 închizători.

„Nu am jucat nici noi, nici ei. Parcă erau două echipe care nu ştiau fotbal. A doua repriză nu a mai fost decât o echipă pe teren. Până se aşează puţin lucrurile. O să vină şi Bîrligea, cu el în teren nu se ştie cu cine se acomodează în stânga şi dreapta.

Acolo el o să fie sigur atacant. La mijloc e clar că Tănase şi Olaru vor juca. Nu mai jucăm cu doi închizători să ne apărăm. În Europa jucăm cu doi închizători, dar în România nu mai jucăm ca să ne apărăm. Năucim adversarul, 4-0 dacă suntem echipă mare„, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed