Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Rivalul din Superliga a spus clar. Mutarea pe care o vor regreta cei de la FCSB

O nouă achiziție la FCSB. Gigi Becali a plătit o sumă uriașă în schimbul jucătorului de la CFR Cluj. Rivalul din Superliga a spus că nu ar fi achitat niciodată 2,2 milioane de euro, așa cum a făcut patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a plătit o sumă fabuloasă ardelenilor în schimbul jucătorului. 2,2 milioane de euro au încasat oficialii din Gruia pentru a-l ceda pe atacant, campioanei din Superliga.

Greșeala uriașă a lui Gigi Becali!

Valeriu Iftime, a declarat că nu ar fi plătit niciodată 2.2 milioane de euro, atât cât a plătit Becali, pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea. Jucătorul venit recent de la CFR Cluj nu a evoluat în derby-ul dintre cele două echipe.

În acordul dintre cluburi există o clauză prin care atacantul nu va juca în meciul direct împotriva fostei sale formații. Dacă se va întâmpla aceste lucru, Becali va fi nevoit să achite 100.000 de euro către clubul finanțat de Nelu Varga.

„Pe termen lung ține teoria pe care o are cel de la Cluj, dar anul acesta au o mare gaură financiară pentru că nu au intrat în grupe (n.red. – cupe europene)…Cred că avea un deficit destul de mare domnul Varga. Domnul de la Cluj a învățat să vândă când are ofertă și aduce alții. Adică pe Bîrligea nu-l vindea niciodată cu mai mult de atât și nu știu cum l-a luat FCSB.

Să dai atâția bani pe el?!…E un câștig mare pentru Cluj, mare…Nu dădeam niciodată (n.red. – suma de transfer pentru Bîrligea). Să dea Dumnezeu să-i meargă, că la FCSB dacă nu dă două goluri și-l rotește de două ori…că e cel care a venit de la Arad, e Popa, sunt mulți acolo. Intră în cutia aia…Cred că Bîrligea va avea viață grea la FCSB. Sper să poată, dar e greu”, a declarat Valeriu Iftime, conform prosport.ro.

FCSB ocupă poziția a opta în clasamentul Superligii, după opt etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed