Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Ce a putut să spună despre Cristina Neagu. Messi din handbal tocmai şi-a anunţat retragerea

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să spună despre Cristina Neagu. Messi din handbal tocmai şi-a anunţat retragerea. Jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o carieră strălucitoare.

Ion Ţiriac a lăudat-o pe Cristina Neagu. A avut o reacţie tranşantă după ce sportiva a spus că se va retrage din activitate la finalul sezonului.

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut!

Ion Țiriac a lăudat-o la scenă deschisă pe Cristina Neagu. Totuşi, o înţelege că a decis să se retragă. „Cristina Neagu este, din nou, unul dintre fenomenele românești. Nu poți să o amesteci cu ceilalți, este unică. A venit timpul ca această mare sportivă să spună că ajunge, chiar dacă încă era competitivă. Trebuie respectată, lăudată pentru această decizie”, a afirmat Ion Țiriac.

La finalul Campionatului Mondial care a avut loc în 2023, Neagu anunța că se retrage de la națională. Asta după ce echipa României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an.

Neagu speră să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti la finalul acestui sezon. De când a revenit în România a avut acest obiectiv, dar nu a reuşit să îl îndeplinească. A câştigat Liga Campionilor de două ori, cu Buducnost Podgorica. De asemenea, Messi din handbal a fost aleasă cea mai bună jucătoare a lumii de patru ori.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed