Louis Munteanu nu s-a mai abţinut! Cum a ratat victoria CFR Cluj în faţa celor de la FCSB: ‘Greşeală la primul gol’ + De ce a fost schimbat de Dan Petrescu

Louis Munteanu nu s-a mai abţinut! Cum a ratat victoria CFR Cluj în faţa celor de la FCSB. Formaţia din Gruia a avit 2-0 în faţa campioanei, dar a ratat cele trei puncte după ce a fost egalată.

Louis Munteanu era bucuros pentru golurile marcate, dar îşi taxează colegii. S-au pierdut cele trei puncte pe greşeli.

Louis Munteanu nu s-a mai abţinut!

„Meci greu cu un adversar dificil. Am făcut greşeli pe final. Au echipă de claitate. Au venit peste noi şi au pus presiune. Pierdem cele trei puncte, dar am făcut un joc bun. Am ieşit că m-am încărcat un pic. Am făcut mult pe drumuri. Eu am cerut schimbare. Dedicaţia de la gol e pentru mine şi pentru prietenii mei. Când vii la CFR e presiune mereu pe toată lumea. Să câştigăm meci de meci şi titlul”, a spus Louis Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Louis Munteanu nu s-a oprit aici. I-a taxat pe Dawa şi Mihai Popescu, fundaşii centrali de la FCSB. „M-am gândit înainte de meci să fiu în careu. Dawa şi Popescu sunt agresivi. Să fiu în faţa porţii că inteligenţi ca mine n-au cum să fie. Dacă se evita prima greşeală de la primul gol băteam 2-0 sau mai dădeam un gol”, a mai spus atacantul celor de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed