Dan Petrescu s-a enervat grav! Şi-a făcut praf echipa după ce a fost egalată: ‘N-ai voie să nu câştigi’ + Ce obiectiv are CFR Cluj în acest sezon de Superliga

Dan Petrescu ușor dezamăgit de rezultatul de 2-2 cu campioana României. Şi-a făcut praf echipa după ce a fost egalată, însă are de gând să se lupte până la final pentru obiectivul echipei.

CFR Cluj a egalat în Gruia cu FCSB. În urma rezulatului de 2-2, CFR Cluj se situează pe locul 5, în clasament, cu 14 puncte, iar FCSB este pe locul 12, cu 9 puncte.

Dan Petrescu s-a enervat grav!

Antrenorul echipei din Gruia nu este mulțumit deloc de rezultat, însă este mulțumit de lotul echipei și de jocul prestat duminică seara.

„Primele 60 de minute perfecte. FCSB n-a avut niciun şut, nicio ocazie. La 2-0 am spus-o şi o repet. E cel mai periculos scor. Apoi, am primit două goluri pe greşeli. La 2-1 am căzut. La golul de 2-2 a scăpat mingea Popa. La 2-2 a ratat Michael, la 2-0 a ratat Deac.

Sunt fericit că echipa a jucat fotbal. Sunt trist pentru rezultat. Jucătorii au jucat bine, dar n-ai voie să nu câştigi acest meci. Două greşeli personale, se întâmplă. FCSB e echipă bună. Au venit peste noi să egaleze. Au făcut 4 schimbări şi s-a văzut.

Obiectivul numărul 1 e play-off-ul. Sunt mulţumit de lot, nu avem probleme. Să scoatem rezultate. Va fi o mare bătaie la play-off.

Îmi pare rău că execuţiile lui nu au decis duelul pentru noi. Va avea o carieră minunată, dar să rămână cu picioarele pe pământ”, a declarat Dan Petrescu, în direct la Digi Sport, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed