Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous! Anunţul nopţii după egalul cu CFR Cluj: ‘Puteam să fac şi 5 schimbări’ + A anunţat echipa pentru meciul viitor

Gigi Becali a comentat în termeni duri meciul cu CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera nu vrea să mai facă aceleași greșeli și a anunțat deja jucători cu care Elias Charalambous trebuie să debuteze la viitorul meci din Superliga.

Egal în Gruia! După ce elevii lui Dan Petrescu au condus cu scorul de 2-0, roș-albaștrii au venit din urmă și au egalat. Lucru care nu l-a mulțumit deloc pe Gigi Becali.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Elias Charalambous!

Latifundiarul din Pipera s-a arătat foarte nemulțumit de prestațiile lui Panțîru, considerând că a făcut o greșeală având încredere în el. Mai mult de atât, patronul echipei nu a putut să își dea seama de prestațiile lui Wiliam Baeten, atacantul transferat de la FCU Craiova.

„Ziceam să schimb 4, deşi puteam să fac 5. Mi se pare că prima repriză a făcut Louis Munteanu diferenţa, a doua ei n-au mai contat. A fost o singură echipă pe teren. Greşeala a fost cu Panţîru, că am crezut în el.

Nu a jucat echipa, nu pot să vorbesc de Baeten. E un rezultat rău că eu cred că pe CFR Cluj nu o să îi mai prindem aşa. Era de bătut în seara asta. Am luat un punct în deplasare, am luat un punct. Craiova nu a luat niciun punct. Noi ne batem la titlu cu CFR Cluj şi Craiova.

Vreau să rămână în play-off U Cluj, Galaţi şi Dinamo. Avem şi noi cu Botoşani. Dacă îi batem venim la două puncte de Craiova.

Etapa viitoare va fi altceva cu Bîrligea. Eu cred că e mai bun ca Louis Munteanu. E mai puternic, mai vitezist.

Eram nemulţumit de jocul echipei, dar a jucat extraordinar repriza a doua. Suntem în căutarea primului 11.

Meciul viitor, Băluţă şi-a câştigat dreptul de a juca. O să iasă David Miculescu, Popa, Baeten. O să apuce şi Ştefănescu repriza a doua. Am văzut ce înseamnă Tănase la mijloc. La revedere cu 2 închizători. Vreau să dăm 4-5 goluri. Să distrugem adversarul, și-l năucim. Şut, Tănase şi Olaru”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport TV, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed