Vestea momentului despre tricolorul lui Mircea Lucescu! Verdictul dat de către italieni. Tocmai a debutat la noua echipă

Tricolorul lui Mircea Lucescu a debutat la noua echipă, iar italienii nu șiu încă să dea un verdict concret. Nu au existat destule faze la poarta jucătorului pentru ca acesta să-și facă treaba.

Horațiu Moldovan a fost transferat la Sassuolo sub formă de împumut, după ce, timp de 6 luni de zile, a fost rezervă neutilizată la Atletico Madrid.

Vestea momentului despre tricolorul lui Mircea Lucescu!

Horațiu Moldovan a semnat cu echipa din liga a doua a campionatului din Italia la finalul lunii august, și a debutat la meciul cu Carrerese, din această seara, scor 2-0.

Victoria celor de la Sassuolo a fost marcată de golurile lui Multtieri, din minutul 78, și Thorstvedt , din minutul 90+4.

La poarta lui Horațiu Moldovan au ajuns doar două mingi, pe care acesta le-a respins. Acest lucru nu i-a putut face pe italienii de la tuttomercatoweb să își dea seama de abilitățile lui, și i-au acordat nota 6.

”Face minimul necesar pentru a obține o notă de trecere: o minge blocată la ieșire și o încercare centrală a lui Schiavi, blocată. Aproape un spectator”, a notat sursa menționată mai sus.

Echipele de start:
Carrarese (3-4-2-1): Bleve – Coppolaro, Oliana, Imperiale – Zanon, Schivi, Giovane, Zuelli – Finotto, Cicconi – Shpendi;

Sassuolo (4-3-1-2): Moldovan – Paz, Lovato, Romagna, Doig – Iannoni, Boloca, Pierini – Thorstvedt – Mulattieri, Lauriente.

Horațiu Moldovan, cotat la 2.5 milioane de euro, va juca la Sassuolo până pe 30 iunie 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed