Costel Gâlcă s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa propriei echipe: ‘Nu ne-am ridicat la ceea ce am vrut’ + Nu a iertat nici arbitrajul

Costel Gâlcă s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa propriei echipe. Antrenorul celor de la CSU Craiova nu şi-a iertat elevii după înfrângerea contra celor de la Poli Iaşi, scor 0-2. Tehnicianul a evidenţiat greşelile făcute de formaţia sa.

Costel Gâlcă era extrem de supărat la finalul meciului. CSU Craiova a ratat şi un penalty prin Alexandru Mitriţă.

Costel Gâlcă s-a dezlănţuit!

Golurile care au adus victoria formației antrenate de Emil Săndoi au fost înscrise de Florian Kamberi și Tailson. ”Era de așteptat că va fi un meci greu. Nu ne-am ridicat la ceea ce am vrut noi de la această partidă. Nu am fost pragmatici, am vrut să construim pe un teren ca acesta.

Asta face parte din fotbal. Ne-am creat ocazii, am avut și penalty, eu zic că am mai avut unul care nu s-a dat, dar asta e. Nu mai ține de mine, ține de ei (n.r. arbitri). Parcă în prima repriză prea am vrut să jucăm spectaculos, terenul nu era așa bun. Trebuia să ducem mingea la margine, să venim cu centrări și așa putea ieși golul. În ultimele minute nu am mai contat mult pentru că nu puteai să joci„, a spus Gâlcă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul oaspeţilor nu s-a oprit aici. A vorbit despre noile achiziţii. „Trebuie să avem rezultate, erau importante aceste puncte. Sperăm ca Cicâldău și Lukic să vină să ne ajute cât mai repede. Noi trebuie să câștigăm aici, deja am pierdut prea multe puncte”, a mai spus Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed