Radu Drăguşin, pe linie moartă! Tricolorul a fost uitat, din nou, pe banca de rezerve. Ce au făcut cei de la Tottenham în meciul cu marea rivală

Radu Drăguşin, pe linie moartă! Tricolorul lui Mircea Lucescu a fost lăsat pe banca de rezerve de Ange Postecoglou, în primul duel după pauza competițională datorată echipelor naționale.

Tottenham a pierdut în fața marii rivale, Arsenal, cu scorul de 1-0, iar Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată. Meciul s-a jucat pe Tottenham Hotspur Stadium.

Radu Drăguşin, pe linie moartă!

Deși Tottenham a avut posesie 64%, iar rivalii 36%, echipa lui Postecoglou nu a reușit deloc să trimită mingea în poartă.

În prima repriză, deși au existat câteva câteva ocazii din partea echipei lui Radu Drăgușin, niciuna nu a fost fructificată, în schimb, au predominat cartonașele galbene, 5 pentru Tottenham, și 2 pentru Arsenal.

Singurul gol al partidei, a fost înscris în minutul 64, de Gabriel, fundașul celor de la Arsenal, printr-o pasă perfectă dată de atacantul Bukayo Saka.

În urma acestei partide, Arsenal urcă pe locul 2, în clasamentul din Premier League, cu 10 puncte, la 2 puncte distanță de locul 1, Manchester City. În timp ce Tottenham ocupă locul 13, cu 4 puncte adunate.

Echipele de start:

Tottenham (4-3-3): Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Bentancur, Maddison, Johnson – Kulusevski, Son, Solanke
Rezerve: Forster – Bergvall, Davies, Drăgușin, Gray, Odobert, Sarr, Spence, Werner
Antrenor: Ange Postecoglou

Arsenal (4-2-3-1): Raya – White, Saliba, Gabriel, Timber – Jorginho, Partey – Saka, Trossard, Martinelli – Havertz
Rezerve: Neto – G. Jesus, Heaven, Kabia, Kacurri, Kiwior, Lewis-Skelly, Nwaneri, Sterling
Antrenor: Mikel Arteta.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed