Simona Halep rupe tăcerea! Ce spune despre antrenorul care i-a distrus cariera. Patrick Mouratoglou şi-a găsit de muncă

Simona Halep rupe tăcerea! S-a aflat ce spune despre antrenorul care i-a distrus cariera. Patrick Mouratoglou şi-a găsit de muncă. Acesta urmează să o pregătească pe Naomi Osaka, locul 75 WTA.

Simona Halep a vorbit despre noua provocare a lui Mouratoglou. Antrenorul este cel care și-a asumat vina în fața judecătorilor de la TAS. Asta pentru că în organismul româncei s-a găsit substanța interzisă roxadustat.

Simona Halep rupe tăcerea!

Simona halep îi ţine pumnii lui Patrick Mouratoglou. ”Văd o colaborare destul de bună. Dacă Osaka e dispusă să muncească și să facă ceea ce a făcut în trecut, eu cred că o să facă o echipă bună. Patrick e un antrenor care motivează foarte mult, are acest har și e foarte strict, pe tactică, pe statistici.

Suntem în relații normale, nici bune, nici rele. Eu sunt ok, am o energie pozitivă, merg înainte, am lăsat subiectul în urmă. Vreau să mă bucur de ceea ce mai pot să fac în tenis și în viață.

Viața este și după sport, am înțeles asta în ultimii doi ani, m-a ajutat să mă maturizez. Ăsta a fost cel mai mare câștig din perioada asta, că sunt foarte bine cu mine”, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro.

”Mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen”, a transmis Mouratoglou, în noiembrie 2023, în plin scandal de dopaj.

După ce suspendarea i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, Halep a spus că este convinsă că Patrick Mouratoglou nu a vrut să-i facă rău și că totul a fost doar o greșeală. ”Echipa și cu el (n.r. Patrick Mouratoglou) mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că n-au făcut-o cu rea intenție sau cu alte lucruri greșite”, a spus Halep, în urmă cu jumătate de an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed