Gigi Becali îi face echipa lui Mircea Lucescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la naţională. Poate câştiga orice meci

Gigi Becali îi face echipa lui Mircea Lucescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la naţională. Poate câştiga orice meci. Latifundiarul din Pipera îl vede pe Alexandru Mitriţă drept jucătorul cheie al naţionalei.

Jucătorul de la CSU Craiova a intrat foarte bine cu Lituania. A marcat  ultimul gol al tricolorilor, iar Gigi Becali a spus clar.

Gigi Becali îi face echipa lui Mircea Lucescu!

Gigi Becali a dat verdictul. Alexandru Mitriţă nu trebuie să lipsească dintre titularii naţionalei. Jucătorul a finalizat oacțiune de contraatac superbă desfășurată împreună cu Denis Alibec.

Prestația lui Mitriță împotriva Lituaniei l-a impresionat pe patronul celor de la FCSB. Becali a mărturisit că i-ar fi permis lui Mitriță să facă tot ceea ce vrea pe teren și să-și pună singur în valoare calitățile. „Când se face echipa, Mitriță primul și după toți ceilalți. Când pune el piciorul pe minge, s-ar putea să fie gol. Oriunde ar fi, la mijloc sau în margine, dacă pune piciorul pe minge, e posibil să fie gol.

Mitriță are puține emoții la echipa națională. Eu, dacă aș fi fost în locul lui Lucescu, îi spuneam: tu faci ce vrei, ție nu îți spun ce să faci, faci ce vrei tu. Pe el trebuie să-l lași să dribleze”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

În meciul cu Lituania, Alexandru Mitriță a bifat a doua sa prezență la echipa națională. Asta după ce a fost ocolit de fostul selecționer Edi Iordănescu pe fondul unui conflict existent între cei doi. Şi-a pus amprenta imediat la naţională. A închis tabela în disputa cu Lituania, din Liga Naţiunilor, scor 3-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed