Horațiu Moldovan, ironizat de spanioli! Portarul român nu se mai regăsește. A fost taxat pentru decizia luată în vară

Horațiu Moldovan, ironizat de spanioli. Portarul român care a plecat în această vară de la  Atletico Madrid pare că nu se mai regăsește.

Jurnaliștii spanioli nu l-au iertat și l-au taxat pe internaționalul român, după ce acesta este rezervă și la noua echipă.

Horațiu Moldovan, ironizat de spanioli

Horațiu Moldovan a ajuns la Atletico Madrid în iarna acestui an. Nu a fost folosit niciun minut într-un meci oficial, așa că a decis să plece la Sassuolo, în Serie B. Deocamdată, nici la italieni nu a avut parte de un tratament mai bun, iar jurnaliștii spanioli nu au ratat ocazia să-l taxeze.

”Aterizarea lui în Serie B nu a fost așa cum se aștepta. Nici măcar pe aproape. A trecut de la a fi rezervă la Atletico, într-o echipă de Liga Campionilor care se luptă pentru titluri… la a fi înlocuitor la Sassuolo, în Serie B, o echipă care se luptă să revină în prima ligă din Italia. Formația este pe locul 13 în clasament, cu o victorie, două egaluri și o înfrângere în acest an.

Deocamdată, românul nu a avut nici un minut la noua echipă, unde a ales să poată juca din nou. La Atletico l-a cunoscut pe Jan Oblak, iar acum l-a întâlnit pe Giacomo Satalino la Sassuolo. Portarul în vârstă de 25 de ani a început ca titular în toate meciurile echipei italiene din acest sezon”, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Fostul portar de la Rapid a refuzat convocarea pentru ultimele meciuri ale echipei naționale. A preferat să rămână în Italia și să se antreneze alături de Sassuolo. Efortul său nu a fost însă deocamdată răsplătit de antrenor.

Românul mai are de așteptat

Pentru meciul de azi, antrenorul Fabio Grosso, l-a preferat pe Giacomo Satalino. Acesta a revenit după împrumutul de la Reggiana.

Echipele probabile în Carrarese – Sassuolo:

Carrarese (3-4-2-1): Bleve – Coppolaro, Illanes, Imperiale – Bouah, Schivi, Giovane, Cicconi – Finotto, Panico – Shpendi;

Sassuolo (4-3-1-2): Satalino – Tojan, Odenthal, Romagna, Doig – Kumi, Boloca, Caligara – Thorstvedt – Mulattieri, F. Russo;

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed