Răzvan Lucescu, dat de gol! S-a aflat strategia secretă a antrenorului de la PAOK Salonic. Se bate cu FCSB în Europa League

Răzvan Lucescu, dat de gol! S-a aflat strategia secretă a antrenorului de la PAOK Salonic. Se bate cu FCSB în Europa League. Chiar înaintea derby-ului cu Panathinaikos totul a devenit public.

Specialiştii din Grecia spun că Răzvan Lucescu vizează victoria în derby pentru a lansa un avertisment rivalelor din campionat.

Răzvan Lucescu, dat de gol!

Meciul lui PAOK Salonic în faţa celor de la Panathinaikos e un adevărat test pentru Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner vrea să continue seria formidabilă începută la finalul sezonului trecut. Cei de la PAOK Salonic s-au impus în derby-uri şi au reuşit să ia titlul.

AEK, Olympiakos, Panathinaikos şi Aris au fost învins pe rând, iar la finalul PAOK Salonic a luat titlul. Lucescu vrea să profite de acest ascendent moral, conform sport24.gr. „Echipa lui Lucescu a înregistrat cele mai multe victorii în campionat, în duelurile cu Panathinaikos. PAOK vrea să adauge un nou succes în această serie a victoriilor din derby-uri. Asta va trimite un mesaj către toate celelalte contracandidate la titlu, şi anume faptul că trebuie să se autodepăşească, dacă vor vrea să obţină „sceptrul” puterii.

Cu o victorie în faţa lui Panathinaikos, PAOK va avea mai multe beneficii. În primul rând, va rămâne pe primul loc în campionat. În al doilea rând, îi vor lăsa pe rivalii de la Panathinaikos la o opt puncte în spate, ceea ce reprezintă o distanţă uriaşă faţă de o rivală direct la titlu. În al treilea rând, Lucescu va aduce echipei şi mai multă încredere, un element pe care antrenorul român îl consideră necesar, pentru ca echipa sa să rămână neînvinsă.

Toată lumea de la Toumba ştie că pentru a obţine o victorie în primul derby al sezonului, trebuie să fie complet disciplinaţi, concentraţi timp de 90 de minute şi combativi în duelurile unu contra unu. Asta este filosofia lui Lucescu, pe care a avut grijă să le-o reamintească jucătorilor într-unul dintre discursurile sale recente, spunând în mod caracteristic: ‘fiecare meci este o bătălie’”, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed