Fostele glorii ale lui Dinamo au reacționat după ce au aflat că Gigi Mulțescu a murit! ‘O veste care mă răscolește’ + Mesajul transmis de familie

Fostele glorii ale lui Dinamo au reacționat după ce au afla că Gigi Mulțescu a murit. Antrenorul s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani. De săptămâna trecută fusese internat fiind chinuit de o pneumonie.

Ioan Andone și Ionel Dănciulescu ar reacționat imediat după ce au aflat că legendarul fotbalist și antrenor s-a stins din viață.

Fostele glorii ale lui Dinamo au reacționat după ce au afla că Gigi Mulțescu a murit

Ioan Andone, fostul coleg al lui Gigi Mulțescu de la Dinamo și echipa națională, a avut o reacție emoționantă după ce a aflat trista veste.

„Dumnezeu să-l ierte! O veste care m-a răscolit. Din păcate, toți ne ducem! L-am avut coleg și la Dinamo, și la națională. Boala nu iartă… Culmea este că el s-a îngrijit, a avut mereu grijă de el, nu a avut vicii, era atent la tot, la mâncare… Știam de boala lui, am mai tot vorbit cu Cătălin, cu fiul lui. Aș face un apel ca toți oamenii după o anumită vârstă să-și facă pe cât posibil controale periodice, poate ajută mai mult. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Ioan Andone, pentru GSP.ro.

Regretatul antrenor s-a luptat cu o boală cumplită. Suferea de Alzheimer și era extrem de slăbit.

„S-a stins nu doar un mare jucător și antrenor, dar mai ales un mare om. L-am admirat când juca, l-am avut și antrenor. Avea un mare fler la fotbaliști, știa unde să-i pună, le găsea cele mai bune poziții, practic pe unii i-a reinventat.

El m-a pus prima dată să joc vârf, numărul 9. Și chiar am jucat foarte bine. Îi voi fi mereu recunoscător! Dumnezeu să-l odihnească!” a spus și Ionel Dănciulescu, fostul elev al lui Gigi Mulțescu, pentru sursa citată mai sus.

Mesajul transmis de familia antrenorului

 ”Suntem bulversați, suntem devastați! S-a întâmplat azi-noapte. Încercăm să ne adunăm să vedem ce avem de făcut în continuare”, a spus Cătălin Mulțescu, fiul legendei lui Dinamo, pentru iamsport.ro.

În România le-a antrenat pe Dacia Unirea Brăila, Astra Ploiești, Poli Timișoara, FC Brașov, Sportul Studențesc, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra-Neamț, Delta Tulcea, Progresul București, Petrolul, Astra Giurgiu, FC Voluntari și Universitatea Craiova. A fost și selecționerul României U21. În străinătate a activat cel mai mult în Turcia (Samsunspor, Kayserispor, Kahramamanmarașspor, Adanaspor, Ankaragucu și Gaziantepspor). În Arabia Saudită le-a condus pe Al-Taawoun, respectiv Al-Ettifaq.

Pe Dinamo a antrenat-o în șase rânduri ultima dată în perioada martie 2021 – aprilie 2021. În același an a fost cooptat de Agri 1970 Spor (Turcia) pentru funcția de secund.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed