Viorel Moldovan a dat verdictul! Ce trebuie să facă Marius Şumudică. Dezvăluiri despre noile achiziții

Viorel Moldovan spune că este mulțumit de transferurile făcute în această vară de Rapid. Președintele clubului a dezvăluit și când se va putea baza Marius Șumudică pe noile achiziții.

Rapid o întâlnește pe U Cluj, pe teren propriu, luni, 16 septembrie, în cadrul etapei cu numărul 9. Clujenii sunt pe primul loc, în timp ce echipa lui Dan Șucu este pe locul 10, cu 9 puncte.

Viorel Moldovan, mulțumit de campania de achiziții

Viorel Moldovan a vobit despre jucătorii care au ajuns în Giulești în ultima perioadă și a anunțat când vor debuta. „Dina” Grameni, Tobias Christensen, Clinton N’Jié și Aaron Boupendza sunt cei patru jucători prezentați în această perioadă.

 „Sunt foarte mulțumit de noile achiziții. Cei patru jucători s-au integrat foarte natural în familia Rapid. Tobias Christensen și Dina Grameni sunt la dispoziția antrenorului Marius Șumudică, începând cu etapa de luni.

De asemenea, urmăm toate procedurile birocratice necesare pentru a-i avea disponibili de joc cât mai repede pe Clinton N’Jié și Aaron Boupendza.  Ambii jucători s-au antrenat astăzi cu echipa. Cu toate aceste detalii puse la punct, privim spre meciul de luni cu speranță și suntem bucuroși că toate lucrurile merg conform planului în cazul noilor veniți”, a declarat Viorel Moldovan, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

Marius Șumudică, mesaj ferm despre jucătorii sosiți în Giulești

Antrenorul celor de la Rapid spune că își asumă responsabilitatea pentru jucătorii sosiți la echipa sa.

”Sunt foarte mulțumit de ce s-a făcut, țin să le mulțumesc pe această cale. Noi suntem un tot, nu decid doar eu. Avem un grup, ne uităm la jucători, departament de scouting, dar decizia finală îmi aparține. Jucătorii au fost aduși împreună și îmi asum responsabilitatea pentru că am avut ultimul cuvânt. Sper să se integreze cât mai repede și rezultatele să fie pozitive”, a spus Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed