Dan Petrescu, sincer înaintea meciului cu FCSB! Anunţ surpriză făcut de antrenor. Noul obiectiv al celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu a recunoscut că se teme de partida cu FCSB. Antrenoul spune că va fi un meci extrem de greu și l-a numit „cel mai bun test”. De asemenea, în cadrul conferinței a vorbit și despre obiectivul echipei sale.

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 9 din Superliga. Clujenii sunt pe locul 6, cu 13 puncte, în timp ce echipa lui Elias Charalambous este pe locul 12, cu 8 puncte.

Dan Petrescu: „Obiectivul să fie play-off, va fi bătaie mare”

Dan Petrescu recunoaște că meciul cu FCSB nu va fi unul ușor. Antrenoul spune că este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, chiar dacă au plecat mai mulți jucători. De asemenea, a fost sincer și a dezvăluit că nu se gândește la câștigarea titlului.

„A fost o pauză de care toți aveam nevoie. Unii jucători care au fost la lotul național au venit mai târziu, sunt și ceva accidentări, vreo trei jucători care sigur nu vor juca și sunt alți trei incerți, vom vedea la antrenament azi. Cei care s-au antrenat, s-au antrenat foarte bine, sunt mulțumit.

Și-n Europa am zis că nu am luat gol, și am luat trei odată. Într-adevăr, e o perioadă bună în campionat, dar jucăm împotriva campioanei, cel mai bun test, e un meci important, nu decisiv, mai sunt și altele, dar e important pentru noi să câștigăm.

Avem un lot competitiv, foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni, sunt mulțumit de lot. Trebuie să înțelegem situația, sunt convins că putem să ne batem. Obiectivul să fie play-off, va fi bătaie mare”

 Dar cred că avem un lot foarte bun, Să rămână sănătoși jucătorii, vom putea face față. Să ne gândim la play-off, asta e realitatea, chiar dacă va râde lumea! Trebuie să ne batem la play-off, zece echipe cred că se vor mai bate. Toți își doresc să câștige campionatul, e clar, eu am încredere în lot.

Ambele echipe sunt cam la fel, ei au meciuri în Europa, mai mulți jucători. Va fi un meci strâns, de bătaie, să vedem în ce condiții va fi și terenul, trebuie să ne adaptăm la orice”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Ce probleme are Elias Charalambous

Elias Charalambous are probleme probleme înaintea meciului cu CFR Cluj. Vlad Chiricheș ar putea să nu fie disponibil pentru această partidă. FCSB nu se va putea baza nici pe Mihai Lixandru, Malcom Edjouma și David Kiki.

„La acest moment, Lixandru, Kiki și Edjouma sunt cei trei accidentați. Chiricheș a simțit și el ceva. E acum cu doctorii. Vom vedea care este situația lui”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed