Gicu Grozav face anunţul nopţii! Dezvăluiri după meciul cu Farul: ‘E mult spus erou’ + Ce le promite fanilor pentru meciul cu FCSB

Gicu Grozav face anunţul nopţii! Dezvăluiri după meciul cu Farul. Petrolul a fost condusă pe propriul teren, dar a reuşit să scoată un punct după reuşita celui mai important jucător al prahovenilor.

Giicu Grozav e mulţumit cu egalul şi dă verdictul. Vrea ca Petrolul să se califice în play-off, în acest sezon de Superliga.

Gicu Grozav face anunţul nopţii!

„E mult spus erou. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem un punct. Meritat zic eu. am făcut un meci bun. Dintr-o greşeală am luat gol, dar e bine. Am jucat cu o echipă de calitate, cu pretenţii de play-off. Suntem bucuroşi şi mă bucur că nu am pierdut. Încercăm să ne clasăm cât mai sus. Am fost aproape şi anul trecut sperăm să reuşim acum.

Ne-am răcit, ne-am încălzit. Am simţit că nu a fost ofsaid. Am venit în spate, cu viteză. Apoi, aveam dubii”, a spus Gicu Grozav, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Gicu Grozav le promite fanilor un meci mare etapa viitoare, contra celor de la FCSB. „Urmează un derby cu  FCSB. Un meci foarte important pentru suporteri. Cu siguranţă, va fi un meci frumos”, a mai spus grozav, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed