Gică Hagi s-a enervat cumplit! Reproşuri dure la adresa propriei echipe: ‘Pierdem mingile cu o uşurinţă incredibilă’ + Verdict despre Denis Alibec

Gică Hagi s-a enervat cumplit! Reproşuri dure la adresa propriei echipe. Farul a condus cu 1-0 şi a avut şansa lui 2-0, dar pe final constănţenii s-au retras şi au fost egalaţi. Antrenorul rechinilor nu-şi explică greşelile.

Gică Hagi i-a atacat pe Dănuleasă şi Dan Sîrbu. Spune că nu e singurul meci în care echipa sa pierde puncte pe greşeli copilăreşti.

Gică Hagi s-a enervat cumplit!

„O greşeală făcută în ultimele minute. Pe final pierdem controlul. Adversarul îşi asumă riscuri. Pierdem mingile cu o uşurinţă incredibilă. Pierdem omul în careu, deşi le explici la video. Sper să înveţe din toate astea. A fost un meci bun, cu tensiune. Sunt o echipă bună, solidă. Am pierdut cu FCSB trei puncte, acum cu Petrolul în ultimele minute alte două. Trebuie să te duci la jucători. Dănuleasă a pierdut omul. Dan Sîrbu trebuia să urmărească omul”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Deni Alibec a marcat un gol, dar a fost şi protagonistul unui moment tensionat cu Grigoryan. Gică Hagi a luat doar lucrurile bune din acest meci. „Alibec e Alibec. De aia e la echipa naţională. A făcut diferenţa. Nu mă aşteptam să reziste atât de mult. Ştie să şi le gestioneze”, a mai spus Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed