Denis Alibec s-a dezlănţuit! Cuvinte dure după egalul cu Petrolul: ‘Am făcut faulturi prosteşti’ + Ce spune despre conflictul cu Grigoryan

Denis Alibec s-a dezlănţuit! Cuvinte dure după egalul cu Petrolul. Atacantul lui Gică Hagi este extrem de supărat după ce Farul a fost egalată pe final de meci şi a pierdut două puncte mari.

Denis Alibec spune că Farul vrea să fie în play-off-ul de Superliga, dar avertizează. Cu asemenea rezultate nu au nicio şansă.

Denis Alibec s-a dezlănţuit!

„A fost un meci frumos. Meritam să câştogăm. La 1-0 pentru noi am avut şansă. Nu am reuşit să gestionăm bine situaţia. Ştiam că sunt periculoşi la fazele fixe. Am făcut faulturi prosteşti şi i-am lăsat să se apropie de poartă. Sunt bucuros că am reuşit să marchez. Cred că sunt pregătit să joc un meci întreg”, a spus Denis Alibec, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Denis Alibec a vorbit despre conflictul cu Grigoryan din prima repriză. Şi-a cerut scuze pentru gestul său în faţa colegului. „Sunt nervos, dau totul pe teren. Sunt supărat când nu sunt răsplătit. La pauză mi-am cerut scuze faţă de el şi am trecut peste. Să credem că putem să prindem play-off-ul, asta ne dorim. Dacă continuăm aşa va fi foarte greu”, a mai spus atacantul lui Gică Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed