Vedeta lui Marius Șumudică nu s-a mai abținut! Cuvinte dure la adresa fostului antrenor. Ce i-a reproșat lui Neil Lennon

Jucătorul lui Marius Șumudică și-a spus oful după ce Neil Lennon a fost demis de la echipă. Lucrul pe care l-a făcut tehnicianul nord-irlandez, iar lui Claudiu Petrila nu i-a priit absolut deloc.

Neil Lennon a fost demis de la Rapid după 6 etape, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, și înlocuit cu Marius Șumudică.

Vedeta lui Marius Șumudică nu s-a mai abținut! Ce i-a reproșat lui Neil Lennon

Claudiu Petrila, jucător în banda stânga a atacului, a fost folosit de Neil Lennon pe poziția de inter, lucru care nu i-a plăcut deloc acestuia.

Jucătorul a mărturisit că avea de gând să vorbească cu antrenorul și să îi spună, însă până la urmă a fost demis.

”În viziunea lui, Lennon considera că joc mai bine acolo, dar cred că am văzut cu toții că nu e un post care mi se potrivește. A încercat! Am încercat și eu să mă adaptez cât de bine am putut, dar nu era pentru mine.

Nu am apucat să-i spun asta. A fost totul prea din scurt, dar dacă am fi continuat la fel, probabil că am fi avut un dialog despre asta. Să-i spun că nu pot juca în acea poziție”, a declarat Petrila, conform gsp.ro.

Claudiu Petrila are o cota de piață în valoare de 2 milioane de euro.

În timpul mandatului lui Neil Lennon, Petrila a fost printre singuri jucători care s-au făcut remarcați. În 36 de meciuri jucate pentru Rapid, acesta a reușit 8 goluri și 10 pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed