Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi! Scandal uriaş după meciul cu Gloria Buzău: ‘Nu suntem la balet’ + Nu şi-a iertat nici propria echipă

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi! Scandal uriaş după meciul cu Gloria Buzău. L-a făcut praf pe arbitrul George Găman, după eliminarea lui Stepanovic din finalul disputei. Este extrem de nemulţumit că nu-l va putea folosi în meciul cu Dinamo.

Dorinel Munteanu spune că arbitrul le-a dat mai mult de 5% gazdelor. Este nemuţumit că a fluierat la fiecare fază.

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi!

„Am avut acţiuni periculoase, dar ultima pasă nu a fost ceea ce trebuie. Nu suntem la balet. E un joc de bărbaţi. Nu cred că a fost atât de grav cât să dea al doilea galben. Pentru meciul următor nu-l am pe cel mai bun fundaş. Asta mi se întâmplă chiar înaintea meciului cu Dinamo”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Dorinel Munteanu nu şi-a iertat nici propria echipă. Este nemulţumit că Oţelul nu şi-a creat ocazii cu echipa de pe ultimul loc din Superliga. „Adversarul nostru ne-a surprins pe contraatacuri. Am dominat jocul, dar am ales greşit formula de start cu jucătorii de atac. Îmi asum. Am controlat jocul total, dar nu ne-am creat ocazii clare. jucătorii schimbaţi nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor mele. Nu sunt mulţumit. trebuia să câştigăm cele trei puncte.

Trebuie să contribuie mai mulţi jucători la fazele de atac. Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu Dinamo. Apoi, Rapid, Craiova, CFR Cluj”, a mai spus antrenorul oaspeţilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed