Marius Şumudică a dat verdictul! Dezvăluiri după ultimele mutări. Ce i-a promis lui Dan Şucu

Marius Şumudică a dat verdictul după ultimele transferurile realizate de Dan Șucu în această perioadă de mercato. Tehnicianul a avut ultimul cuvând de spus în ceea ce le privește.

”Dina” Grameni, Aaron Boupendza și Clinton N’Jie sunt ultimele transferuri realizate de Rapid în această perioadă de mercato, iar Marius Șumudică este foarte mulțumit.

Marius Şumudică a dat verdictul!

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu U Cluj, de luni, 16 septembrie, Marius Șumudică a vorbit despre ultimele transferuri realizate de Rapid.

Noul tehnician al giuleștenilor a recunoscut că au existat mai multe discuții, între el și acționarii clubului, înainte de a se concretiza transferurile, însă le-a promis acestora că își asumă toată responsabilitatea și va răspunde pentru prestațiile acestora.

”Sunt foarte mulțumit de ce s-a făcut, țin să le mulțumesc pe această cale. Noi suntem un tot, nu decid doar eu. Avem un grup, ne uităm la jucători, departament de scouting, dar decizia finală îmi aparține.

Jucătorii au fost aduși împreună și îmi asum responsabilitatea pentru că am avut ultimul cuvânt. Sper să se integreze cât mai repede și rezultatele să fie pozitive”, a spus Șumudică la conferință.

Meciul dintre Rapid și U Cluj se va disputa pe Giulești. Partida, care marchează primul meci de acasă de când Marius Șumudică a preluat echipa, va avea loc la ora 21:00.

Înaintea meciului direct, Rapid este pe locul 10, în clasamentul din Superliga, cu 9 puncte, iar clujenii ocupă locul 1, cu 18 puncte adunate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed