Susținere totală pentru Ianis Hagi. Antrenorul, făcut praf după ultimele decizii: ‘A fost tratat oribil’

Ianis Hagi este implicat în scandalul momentului. Deși românul ar putea reprezenta o soluție pentru Rangers care nu merge bine în campionat, acesta a fost lăsat la echipa a doua.

Un jurnalist scoțian îl face praf pe Philippe Clement care nu a revenit asupra deciziei, chiar dacă internaționalul român s-a descurcat bine la echipa națională.

Ianis Hagi, implicat în scandalul momentului

Jurnalistul scoțian Danny Cow de la Daily Sport a avut un mesaj pentru antrenorul Philippe Clement. Acesta nu s-a răzgândit în privința lui Ianis Hagi și l-a lăsat la echipa a doua.

”Pot să înțeleg de ce fanii lui Rangers pun tot felul de întrebări. Ei se uită la ce se întâmplă pe teren și nu pot înțelege de ce Hagi a fost tratat în felul acesta oribil. Fanii de la Rangers nu sunt naivi, ei se uită la ce au pe teren și știu că există toate șansele ca, dacă Hagi ar fi acolo, ar îmbunătăți jocul echipei”, a spus jurnalistul Danny Caw, pentru Daily Sport.

Ianis Hagi a avut oferte concrete doar din Superliga, dar a preferat să rămână la Rangers. Agenții care îl reprezintă au anunțat însă că nu va pleca de la echipa sa. După doar o zi, Philippe Clement a vorbit despre situația jucătorului.

„Am spus aceste lucruri deja și cu ultimele ocazii în care am mai fost întrebat. Situația nu s-a schimbat deloc. Nu este doar decizia mea în acest sens. Așa că vom vedea ce va aduce viitorul. Văd eu că se schimbă ceva? Nu. Am zis doar că situația nu s-a modificat pentru moment. Așa că nu există niciun motiv să mergem mai departe în acest sens”, a spus managerul lui Rangers pentru Football Scotland.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed