Intervenţie în forță a lui Marius Şumudică! L-a sunat, de urgenţă, pe Dan Şucu. Nu vrea să-și piardă jucătorul

Marius Şumudică a intervenit în forță când a aflat că își poate pierde un jucător. L-a sunat imediat pe Dan Şucu, iar patronul giuleștenilor nu a acceptat oferta, chiar dacă era vorba despre o sumă importantă.

Rapid și Maccabi Haifa se pare că ajunseseră la un acord pentru transferul lui Claudiu Petrila, dar Șucu l-a ascultat pe antrenorul său. Mijlocașul a marcat în acest sezon 2 goluri și a oferit 3 assist-uri

Intervenţie în forță a lui Marius Şumudică. Claudiu Petrila rămâne la Rapid

Claudiu Petrila (23 de ani) va rămâne în Giulești, cel puțin până la iarnă. Potrivit GSP.ro, Marius Șumudică a intervenit. L-a sunat pe Dan Șucu și i-a transmis că nu vrea să-l piardă pe fotbalist, iar acționarul majoritar s-a conformat.

Maccabi Haifa se pare că era dispusă să plătească 1,6 milioane de euro  pentru mijlocaș și 20% la vânzarea viitoare. Salariul ar fi fost de 380.000 de euro pe sezon, mai arată sursa citată.

Despre interesul liderul din Israel pentru român a scris în premieră jurnalistul Emanuel Roșu, pe pagina lui de Facebook.

Petrila a fost împrumutat de Rapid la începutul sezonului trecut de la CFR Cluj. Apoi a fost cumpărat definitiv pentru 750.000 de euro. A marcat în total 8 goluri pentru giuleșteni în 36 de meciuri. Contractul fotbalistului este valabil până în vara lui 2026.

Mijlocașul lui Marius Șumudică are o cotă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed