Adrian Mititelu s-a emoționat! Mesaj pentru marele artist Tudor Gheorghe. Gestul făcut la adresa celor de la FCU Craiova / Foto

Adrian Mititelu s-a emoționat după ce a văzut mesaj postat de marele artist Tudor Gheorghe. Șeful oltenilor a scris și câteva cuvine. Nu s-a abținut și i-a taxat pe suporterii care au părăsit echipa.

FCU Craiova i-a acordat un premiu maestrului în urmă cu doi ani. Oltenii i-au oferit o placheta omagială.

Adrian Mititelu s-a emoționat! Mesaj pentru marele artist Tudor Gheorghe

Gestul făcut de Tudor Gheorghe l-a emoționat pe Adrian Mititelu. Cunoscutul artist a postat o fotografie în care este îmbrăcat cu un tricou al celor de la FCU Craiova.

Șeful oltenilor a repostat imaginea și a avut și un mesaj.

„Mulțumim MAESTRE! O imagine cât o mie de cuvinte….
O dovada de caracter și perseverenta, pentru o echipa, pentru un spirit care putin îl înțeleg.
Aceasta imagine de colecție, pentru mine, valorează extrem de mult și cu siguranță atenueaza semnificativ dezamăgirea fata de numerosii fani care ne au părăsit.
Un fan adevărat rămâne lângă echipa indiferent de liga în care evoluează, indiferent de câți bani dispun acționarii, ori ce susținere politică are în spate.”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Tudor Gheorghe adoră fotbalul și este compozitorul imnului „O iubire alb-albastră”. Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, artistul a fost întrebat dacă o susține pe FCU Craiova sau pe CSU Craiova. Răspunsul a fost tranșant.

”Amândouă. Craiova”, a transmis Tudor Gheorghe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed