Scandal uriaş între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu! Procesul dezafilierii Craiovei i-a încăierat. Acuzaţii incredibile

Scandal uriaş între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu. Fostul președinte LPF l-a făcut praf pe patronul celor de la FCU Craiova.

Adrian Mititelu a mers la Tribunalul București, vineri, și a cerut redeschiderea dosarului dezafilierii Craiovei. În acest caz, Curtea de Apel i-a achitat pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir în 2017.

Scandal uriaş între Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu

Adrian Mititelu nu se lasă. Vrea dreptate pentru echipa sa, așa că cere redeschiderea dosarului dezafilierii Craiovei. Se pare că șeful oltenilor a făcut spectacol în sala de judecată, iar Dumitru Dragomir a reacționat imediat. Fostul șef al LPF spune că verdictul nu va fi schimbat.

„Eu n-am niciun avocat la așa ceva. Nici nu am știut că e procesul lui Mititelu. Oameni nebuni, domne, care habar n-au… nici nu știu legile țării, nici regulamentele. Suntem oameni nebuni! Ce dracu? Doamne ferește! Federația Română de Fotbal și Liga sunt societăți de drept privat. Ce votează Adunarea Generală, aia este…

Să pună mâna pe carte, să ia oameni care înțeleg această speță! Doamne ferește! În primul rând, toate sunt prescrise, dar cu cine să vorbești? Uitați-vă în lege! În momentul în care Adunarea Generală a votat… FRF și LPF sunt societăți de drept privat, așa spune Legea Sportului, legea organică. Și, ce votează membrii Adunării Generale, este literă de lege. Chiar dacă greșesc… este ca la Parlamentul României. Face iar panaramă ca să se bage în seamă. Nici nu vreau să aud de individul acesta”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru ProSport.

Ce a declarat Adrian Mititelu la ieșirea de la Tribunal

După cererea înaintată de Adrian Mititelu, judecătorii au stabilit termenul de pronunțare pentru 19 septembrie.

Șeful oltenilor a povestit totul pentru Fanatik.

„S-a judecat cererea de principiu la revizuirea care a fost introdusă. Este una dintre cele două sau trei revizuiri pe care le avem în plan. Considerăm că faptele şi împrejurările noi sunt cele din 2024. Federaţia abia acum câteva luni a luat decizia excluderii clubului nostru. Deşi în actul de achitare a inculpaţilor din 2017 se arată că ei puteau să facă şi să dreagă încă din 2011.

Se bazau pe un statut care nu era legal. Noi am invocat decizia de excludere din 2024 care combate decizia din 2011 şi schimbă decizia judecătorului.

Mai mult, noi avem la DNA o plângere pentru fals, pentru că noi considerăm că hotărârile Adunării Generale sunt false pentru că au participat la ele oameni care n-aveau nicio calitate. Probabil că DNA va da o decizie de prescripţie.

Aşteptăm procedura de la DNA, indiferent de decizie. Dar sunt convins că ori aici, ori la Curtea de Apel, se va admite. Lucrurile sunt foarte clare”, a spus Adrian Mititelu, la ieșirea de la Tribunal, pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed