‘Îl ducea acasă băut şi pilaf’. Acuzaţii grave la adresa lui Vlad Chiricheş şi Cristi Chivu. Giovanni Becali declanşează un scandal uriaş

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri incredibile. Protagoniștii sunt Vlad Chiricheş, Cristi Chivu și Adrian Mutut.

După ce a vorbit despre suma de bani pe care a primit-o în urma transferului „Briliantului” de la Parma la Chelsea, i-a făcut praf pe ceilalți doi foști internaționali. Aceștia au avut contracte cu Giovanni Becali, dar mai târziu au ales să colaboreze cu alți impresari.

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri incredibile

Giovanni Becali a dezvăluit că cel mai mare comision l-a primit după transferul lui Adrian Mutu la Chelsea. Apoi l-a făcut praf pe Cristi Chivu, care spune el i-a trădat încrederea. 

„La Mutu am luat 2 milioane de lire și un Rolls Royce. La Chelsea. Partea mea 2 milioane. Nu mai era nimeni, eram singur. 

Chivu pur și simplu s-a comportat ca un trădător.  Eu am luat bani cu el. El nu mi-a plătit nici un comision, dar am luat bani de la Moratti. Moratti a fost unul dintre oamenii care m-au plătit regește. Mi-a dat două sute de mii din cele 40-50 de milioane câștigate în cariera lui.

Dar problema nu e asta. Problema e că nu m-a trădat doar pe mine. Și ne-a trădat în momentul când ne-a fost rău, când nouă ni s-a întâmplat ceva. Când atunci putea să zică „Băi, sunt aici!”. Nu mai vreau să aud de el! La modul cum s-a comportat. Pentru că ne-a trădat cu un italian care era asistentul meu, șoferul meu. Nu-mi face plăcere să vorbesc despre Chivu. Îi doresc sănătate, să fie bine, să-și mărite fetele, să trăiască, să-și vadă de treabă.”, a spus Becali pentru GSP.

Nici Vlad Chiricheş nu a scăpat. Impresarul a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu mulți ani.

„Chiricheș! Alt trădător, alt trădător… Un moldovean care, nu-ți mai spun, n-a fost în stare după ce a plecat la Tottenham să-i dea un tricou nepotului meu. Un tricou! După ce nepotul meu îl ducea acasă. Și băut, și praf, și pilaf, îl ducea acasă. Ăștia sunt!”, a mai spus vărul lui Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed