Andreea Bălan i-a lăsat pe toți mască. Apariție de senzație la Cupa Davis. România conduce China cu 2-0 / Foto

Andreea Bălan îi este mereu alături, atunci când poate, iubitului ei la turneele de tenis. Așa s-a întâmplat și la întâlnirea dintre România și China din Cupa Davis. Cântăreața i-a susținut pe tricolori din tribune și a atras toate privirile.

România conduce cu 2-0 China după primele meciuri ale întâlnirii de la Craiova, contând pentru din Grupa Mondială II a Cupei Davis.

Andreea Bălan, apariție de senzație la Cupa Davis

Andreea Bălan este la Craiova pentru a-și susține iubitul. Victor Cornea va juca în proba de dublu în cadrul Cupei Davis. Artista a fost prezentă la primele meciuri jucate de România, și a atras toate privirile.

După ce Gabi Adrian Boitan a câștigat meciul, artista a sărit în brațele iubitului său. Cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat. Apoi au oferit autografe fanilor.

România încearcă să revină în elita Cupei Davis după ce a retrogradata în grupa a doua în urma înfrângerii cu Grecia, scor 0-4.

Tricolorii conduc China, scor 2-0. Vineri, Cezar Creţu (292 ATP) l-a învins pe Yunchaokete Bu (113 ATP), scor 3-6, 6-4, 7-6 (4). În al doilea meci, Gabi Adrian Boitan (364 ATP la simplu) s-a impu în faţa lui Yi Zhou (527 ATP), scor 7-6 (4), 6-2.

Ziua de sâmbătă va începe cu partida de dublu dintre perechea Victor Cornea/Bogdan Pavel şi cuplul Fajing Sun/Rigele Te. Cornea ocupă locul 80 în lume la dublu, Pavel este pe 272, Sun pe 289, iar Te pe 742.

Ultimele două meciuri de simplu se vor juca între Filip Cristian Jianu (234 ATP) şi Bu, respectiv între Creţu şi Zhou.

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed